De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

COMPANY INFO. Startscherm Databank Company Info Zoeken in Company Info Zowel via “Prospectlijst Organisaties” als via “geavanceerd” kom je in het scherm.

Verwante presentaties


Presentatie over: "COMPANY INFO. Startscherm Databank Company Info Zoeken in Company Info Zowel via “Prospectlijst Organisaties” als via “geavanceerd” kom je in het scherm."— Transcript van de presentatie:

1 COMPANY INFO

2 Startscherm Databank Company Info

3 Zoeken in Company Info Zowel via “Prospectlijst Organisaties” als via “geavanceerd” kom je in het scherm voor geavanceerd zoeken. Op de volgende sheet is te zien hoe dit veld er uit ziet. Bij geavanceerd zoeken zijn meerdere zoekcriteria met elkaar te combineren.

4 Geavanceerd zoeken

5 SBI Indeling Alle bedrijven in deze databank zijn ingedeeld op SBI code. Dit staat voor: “Standaard Bedrijven Index” en dit is de indeling die wordt gebruikt door de Kamer van Koophandel.

6 SBI: 1 Letter en een cijfercode voor subsectoren

7 Voorbeeld van een zoekopdracht

8 Voorbeeld: Musea in Rotterdam

9 Voorbeeld: Bedrijfsgegevens geselecteerd museum

10 Marktrapporten: alle branches

11 Voorbeeld zoeken in Marktrapporten Bij de datum kan je kiezen voor een oplopende of aflopende datum. Ook kan je selecteren op sector, uitgever en aantal pagina’s.

12


Download ppt "COMPANY INFO. Startscherm Databank Company Info Zoeken in Company Info Zowel via “Prospectlijst Organisaties” als via “geavanceerd” kom je in het scherm."

Verwante presentaties


Ads door Google