De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

UW HEER LEEFT – het leven loopt niet dood 1. Hij liep niet dood op het kruis; maar leeft bij zijn Vader 2. U loopt niet dood in de zonde; leef voor uw.

Verwante presentaties


Presentatie over: "UW HEER LEEFT – het leven loopt niet dood 1. Hij liep niet dood op het kruis; maar leeft bij zijn Vader 2. U loopt niet dood in de zonde; leef voor uw."— Transcript van de presentatie:

1 UW HEER LEEFT – het leven loopt niet dood 1. Hij liep niet dood op het kruis; maar leeft bij zijn Vader 2. U loopt niet dood in de zonde; leef voor uw Heer! 3. Het leven loopt niet dood in de ondergang; leef in hoop!

2 UW HEER LEEFT – het leven loopt niet dood!

3

4 1.Hij liep niet dood op het kruis, maar leeft bij zijn Vader

5 UW HEER LEEFT – het leven loopt niet dood! 1.Hij liep niet dood op het kruis, maar leeft bij zijn Vader Leerlingen / vrouwen denken:

6 UW HEER LEEFT – het leven loopt niet dood! 1.Hij liep niet dood op het kruis, maar leeft bij zijn Vader Maar Jezus laat zien:

7 UW HEER LEEFT – het leven loopt niet dood! 1.Hij liep niet dood op het kruis, maar leeft bij zijn Vader Romeinen 1:4 Hij is door de heilige Geest bekleed met macht toen hij, Jezus Christus, onze Heer, opstond uit de dood.

8 UW HEER LEEFT – het leven loopt niet dood! 1.Hij liep niet dood op het kruis, maar leeft bij zijn Vader Romeinen 8:34 Christus Jezus, die gestorven is, meer nog, die is opgewekt en aan de rechterhand van God zit,…

9 UW HEER LEEFT – het leven loopt niet dood 1. Hij liep niet dood op het kruis; maar leeft bij zijn Vader 2. U loopt niet dood in de zonde; leef voor uw Heer! 3. Het leven loopt niet dood in de ondergang; leef in hoop!

10 UW HEER LEEFT – het leven loopt niet dood! 2.U loopt niet dood in de zonde; leef voor uw Heer!

11 UW HEER LEEFT – het leven loopt niet dood! 2.U loopt niet dood in de zonde; leef voor uw Heer! Handelingen 2:32-33 Jezus is door God tot leven gewekt. Hij is door God verheven, … en heeft van de Vader de heilige Geest …ontvangen. Die Geest heeft hij op ons doen neerdalen…

12 UW HEER LEEFT – het leven loopt niet dood! 2.U loopt niet dood in de zonde; leef voor uw Heer! Handelingen 2:32-33 Jezus is door God tot leven gewekt. Hij is door God verheven, … en heeft van de Vader de heilige Geest …ontvangen. Die Geest heeft hij op ons doen neerdalen…

13 UW HEER LEEFT – het leven loopt niet dood! 2.U loopt niet dood in de zonde; leef voor uw Heer! Handelingen 2:38 ‘Keer u af van uw huidige leven en laat u dopen onder aanroeping van Jezus Christus om vergeving te krijgen voor uw zonden. Dan zal de heilige Geest u geschonken worden…

14 UW HEER LEEFT – het leven loopt niet dood! 2.U loopt niet dood in de zonde; leef voor uw Heer! Handelingen 2:39 …want voor u geldt deze belofte, evenals voor uw kinderen en voor allen die ver weg zijn en die de Heer, onze God, tot zich zal roepen.’

15 UW HEER LEEFT – het leven loopt niet dood! 2.U loopt niet dood in de zonde; leef voor uw Heer! Romeinen 6 Gedoopt worden = begraven worden met Christus (je zondige ik)

16 UW HEER LEEFT – het leven loopt niet dood! 2.U loopt niet dood in de zonde; leef voor uw Heer! Romeinen 6 Gedoopt worden = begraven worden met Christus (je zondige ik) èn opstaan met Christus, om voor de Heer te leven

17 UW HEER LEEFT – het leven loopt niet dood 1. Hij liep niet dood op het kruis; maar leeft bij zijn Vader 2. U loopt niet dood in de zonde; leef voor uw Heer! 3. Het leven loopt niet dood in de ondergang; leef in hoop!

18 UW HEER LEEFT – het leven loopt niet dood! 3. Het leven loopt niet dood in de ondergang; leef in hoop!

19 UW HEER LEEFT – het leven loopt niet dood! 3. Het leven loopt niet dood in de ondergang; leef in hoop! 1 Petrus 1:3 Geprezen zij de God en Vader van onze Heer Jezus Christus: in zijn grote barmhartigheid heeft hij ons opnieuw geboren doen worden door de opstanding van Jezus Christus uit de dood, waardoor wij leven in hoop.

20 UW HEER LEEFT – het leven loopt niet dood! 3. Het leven loopt niet dood in de ondergang; leef in hoop! Romeinen 8 Vs. 22, Heel de schepping zucht en lijdt

21 UW HEER LEEFT – het leven loopt niet dood! 3. Het leven loopt niet dood in de ondergang; leef in hoop! Romeinen 8 Vs. 22, Heel de schepping zucht en lijdt Vs. 20, maar ze heeft hoop gekregen, omdat de schepping zal worden bevrijd uit de slavernij van de vergankelijkheid.

22 UW HEER LEEFT – het leven loopt niet dood! 3. Het leven loopt niet dood in de ondergang; leef in hoop! Romeinen 8:21 De schepping zal delen in de vrijheid en luister die Gods kinderen geschonken wordt

23 UW HEER LEEFT – het leven loopt niet dood! 3. Het leven loopt niet dood in de ondergang; leef in hoop!


Download ppt "UW HEER LEEFT – het leven loopt niet dood 1. Hij liep niet dood op het kruis; maar leeft bij zijn Vader 2. U loopt niet dood in de zonde; leef voor uw."

Verwante presentaties


Ads door Google