De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Get the Best Copyshop and Printshop Online. Internet Copyshop in Utrecht, Nederland is een gevestigde, individuele drukkerij. Zij zijn een van de beste.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Get the Best Copyshop and Printshop Online. Internet Copyshop in Utrecht, Nederland is een gevestigde, individuele drukkerij. Zij zijn een van de beste."— Transcript van de presentatie:

1 Get the Best Copyshop and Printshop Online

2 Internet Copyshop in Utrecht, Nederland is een gevestigde, individuele drukkerij. Zij zijn een van de beste kleurendruk specialisten in de stad. Zij hebben verstrekt printkwaliteit en copyshop voor meer dan enkele jaren uit hun gunstig gelegen printshop.Copyshop Internet Copyshop heeft zeer sterke relaties met hun klanten ontwikkeld door zich te richten om hun merk, kernidentiteit en marketingstrategieën van hun business te begrijpen. Ze zijn ervan overtuigd dat hun cliënten zijn een verlengstuk van hun bedrijf en streven te allen tijde te behandelen hen dienovereenkomstig.

3

4 Als een van de grootste drukkerijen in Nederland, worden hun sales executives efficiënt uitgerust om de beste antwoord voor uw exemplaar, corporate branding en print & ontwerp behoeften te configureren. Ze zijn in staat om mensen te adviseren over digitale printoplossingen, textieldruk, litho printen, grafisch ontwerp, affiches en afdrukken van banieren. Ze belangrijkste sterke punten en kernwaarden zijn hun persoonlijke service, teamwork, open communicatie en een onberispelijke dienstverlening.

5

6

7

8 Vanuit de visitekaartjes, corporate branding, branding voertuig, digitaal drukwerk voor T-shirt bedrukken, Internet Copyshop is alles wat u nodig heeft bij het zoeken naar een drukkerij dienstverlener in Nederland. U kunt contact met hen via zowel online als offline om al uw afdruktaken efficiënt gedaan te krijgen.

9

10

11

12 Social Media Links https://plus.google.com/1002764896415 39508354/posts https://www.facebook.com/InternetCopy Shop https://twitter.com/ICopyShop https://www.linkedin.com/pub/internet- copyshop/9a/788/4aa https://www.pinterest.com/ICopyShop/ http://www.stumbleupon.com/stumbler/I nternet-copysh

13 Winkelinformatie Internet-copyshop.nl, Graphopress BV, Wittervouwenstraat 26 3512CV Utrecht Nederland Bel ons nu: 030 2364147 E-mail: info@internet-copyshop.nlinfo@internet-copyshop.nl

14


Download ppt "Get the Best Copyshop and Printshop Online. Internet Copyshop in Utrecht, Nederland is een gevestigde, individuele drukkerij. Zij zijn een van de beste."

Verwante presentaties


Ads door Google