De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Verftips Top 5 dat een professioneel je niet vertelt Een frisse laag verf kan wonderen verrichten in een kamer. Het brengt leven en frisheid aan een doffe.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Verftips Top 5 dat een professioneel je niet vertelt Een frisse laag verf kan wonderen verrichten in een kamer. Het brengt leven en frisheid aan een doffe."— Transcript van de presentatie:

1 Verftips Top 5 dat een professioneel je niet vertelt Een frisse laag verf kan wonderen verrichten in een kamer. Het brengt leven en frisheid aan een doffe en saaie ruimte. Een goed geverfde ruimte is een geschenk voor het oog, en dat is exact waarom professionals hier graag geld aan verdienen. Hier zijn enkele nuttige verf tips die je zullen helpen bij het professioneel verven van je ruimte:

2 1. Primer voor het verven Vul de gaatjes en openingen in de muur met een primer eer je begint te verven. Kies een primer die gelijkaardig is aan de kleuren die je koos voor je muren. Wanneer je over de gaatjes verft, worden deze zichtbaar eens de verf droog is. Indien je een getinte primer gebruikt, zal deze meteen de gaatjes verbergen. Bijgevolg zal je minder lagen moeten aanbrengen om een mooi geverfde muur te verkrijgen.

3 2. Plak je hout af Het is nogal frustrerend om de verf te zien druppen van het schrijnwerk, wanneer je juist alles mooi afgewerkt hebt. Het is vrij lastig en moeilijk om de verf af te schrapen van je schrijnwerk. De kans bestaat ook dat je tegelijk laagjes verf aftrekt. Om zeker te zijn dat je niet over het hout verft, moet je het hout afplakken. Plak hout en schrijnwerk mooi af. Om de plakband netjes af te plakken gebruik je het best een plamuurmes. Eens je gedaan hebt met het verven, neem je de plakband weg.

4 3. Meng de verf in een grote emmer De waarheid is: Geen enkele kleur kan ooit volledig dezelfde zijn. Zelfs gelijke kleuren in een andere verfpotten kunnen van elkaar verschillen. Dit wordt duidelijk wanneer de verf aangebracht is en droog is. Professionals mengen verschillende verfpotten van dezelfde kleur in één grote emmer om zeker te maken dat de kleur consistent is over het geheel. Overschotjes kan je steeds bijhouden, dit komt altijd van pas!

5 4. Bedek de bodem van je verfbakje Elke keer dat je een verfbakje moet gebruik, bedek je die het best met een plastiekfolie of een stukje aluminiumfolie. Dit zal er voor zorgen dat het bakje proper blijft. Al de verf zal op het plastiek of de folie blijven. Dit is een handige geldbesparende tip. Wanneer je een nieuwe kleur gebruikt, verander je simpelweg de folie in het bakje.

6 5. Vaseline voor je deurklink Vaseline kan nog veel meer dan enkel je huid hydrateren. Breng een dikke laag vaseline aan op deurklinken, nagels en schroeven die je niet (per ongeluk) geverfd wil zien. Eens de verf op je muren droog is, kuis je de verf op de deurklinken, … af met een vod of papieren doek en klaar is kees!

7 Je verf job zal een stuk makkelijker zijn met deze tips. Wanneer je wilt gaan verven, moet je vooral zorgen dat je kwaliteitsverf koopt. Dat is regel nummer 1 voor een mooi resultaat! Zorg er eveneens voor dat je goede verfaccessoires gebruikt. Vele verfwinkels- en bedrijven zijn voorzien van eersteklas verfmerken. Kies voor een gereputeerde verfwinkel die je de juiste kleuren zal aanbevelen. Kwaliteitsverf gaat langer mee en geeft je thuis een frisse en levendige stijl. verfwinkel


Download ppt "Verftips Top 5 dat een professioneel je niet vertelt Een frisse laag verf kan wonderen verrichten in een kamer. Het brengt leven en frisheid aan een doffe."

Verwante presentaties


Ads door Google