De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Hoe gebruik je de leerlingvragenlijst?. Inhoud presentatie 1.Klaarzetten van een leerlingvragenlijst 2.Invullen van de vragenlijst 3.Gegevens van de leerlingvragenlijst.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Hoe gebruik je de leerlingvragenlijst?. Inhoud presentatie 1.Klaarzetten van een leerlingvragenlijst 2.Invullen van de vragenlijst 3.Gegevens van de leerlingvragenlijst."— Transcript van de presentatie:

1 Hoe gebruik je de leerlingvragenlijst?

2 Inhoud presentatie 1.Klaarzetten van een leerlingvragenlijst 2.Invullen van de vragenlijst 3.Gegevens van de leerlingvragenlijst opvragen 4.Vergelijken van scores leerlingen en leerkrachten 5.Afdrukken van overzichten Deze presentatie gaat alleen over de technische mogelijkheden van de leerlingvragenlijst. Driestar Onderwijsadvies ondersteunt u graag bij het interpreteren van profielen en het komen tot passende handelingsplannen. Voor meer informatie over begeleiding zie www.zienvooronderwijs.nl www.zienvooronderwijs.nl

3 Klaarzetten -1 Log in via https://start.parnassys.net/bao/login.m https://start.parnassys.net/bao/login.m

4 Klaarzetten -2 Kies op het tabblad ‘groep’ de betreffende groep

5 Klaarzetten -3 Klik op het tabblad Begeleiding en kies vervolgens voor ‘observatielijsten’

6 Klaarzetten -4 Links onderin het tabblad klikt u op 'leerlingvragenlijst klaarzetten'.

7 Klaarzetten -5 Klik links onderin op ‘nieuwe observatielijst klaarzetten'

8 Klaarzetten -6 Selecteer de leerlingen die de vragenlijst in moeten vullen en klik op ‘volgende’ Tip: doe dit altijd voor de HELE groep, als je de gegevens wilt kunnen vergelijken met de leerkrachtlijst.

9 Klaarzetten -7 Pas indien gewenst de beschikbaarheidsperiode van de vragenlijst aan en klik op ‘klaarzetten’ Let op: in een bepaalde periode kun je maar één lijst tegelijk klaarzetten.

10 Lijst invullen -1 Log in op https://ouders.parnassys.net. https://ouders.parnassys.net

11 Lijst invullen -2 Kies de juiste groep en klik op een foto

12 Lijst invullen -3 Selecteer een antwoord. Er wordt automatisch naar de volgende vraag gegaan. Elke vraag kan ook worden voorgelezen Laat de leerling ALTIJD lezen wat er onder de ‘i’ staat (toelichting of voorbeeld)

13 Lijst invullen -4 Na het invullen van vraag 49 gaat u naar het overzicht

14 Lijst invullen -4 Wanneer alle antwoorden correct zijn, klikt u op ‘antwoorden opslaan’ (onder- en bovenaan het scherm).

15 Gegevens opvragen -1 Log in via de website https://start.parnassys.net/bao/login.m https://start.parnassys.net/bao/login.m

16 Gegevens opvragen -2 Kies op het tabblad ‘groep’ de betreffende groep

17 Gegevens opvragen -3 Klik op het tabblad ‘Begeleiding ‘en kies vervolgens voor ‘Observatielijsten’

18 Gegevens opvragen –4 Klik op de vragenlijst die u wilt bekijken

19 Gegevens opvragen –5 De gegevens worden per leerling zichtbaar gemaakt

20 Vergelijking -1 Kies de vragenlijst waarmee u de leerlingresultaten wilt vergelijken Let op: alleen vragenlijsten van dit cursusjaar zijn zichtbaar.

21 Vergelijking -2 Dit levert een vergelijking op tussen gegevens van de leerkracht en de leerling Let op: op dit scherm zijn geen indicatie-uitspraken zichtbaar

22 Overzichten afdrukken

23 Overzichten afdrukken - 2


Download ppt "Hoe gebruik je de leerlingvragenlijst?. Inhoud presentatie 1.Klaarzetten van een leerlingvragenlijst 2.Invullen van de vragenlijst 3.Gegevens van de leerlingvragenlijst."

Verwante presentaties


Ads door Google