De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Arganolie in de meeast zuivere vorm, arganolie zonder enige toevoeging. Onze arganolie is op grond van strenge kwaliteitsnormen en toezicht geproduceerd,

Verwante presentaties


Presentatie over: "Arganolie in de meeast zuivere vorm, arganolie zonder enige toevoeging. Onze arganolie is op grond van strenge kwaliteitsnormen en toezicht geproduceerd,"— Transcript van de presentatie:

1

2 Arganolie in de meeast zuivere vorm, arganolie zonder enige toevoeging. Onze arganolie is op grond van strenge kwaliteitsnormen en toezicht geproduceerd, conform internationaal aanvaarde procedures.

3

4 Culinaire argan olie Culinaire argan olie van geroosterde arganvruchten. 100% puur en koud geperst.De Moroccan Garden culinaire argan olie is de geraffineerde smaakmaker voor salades, wok- en groenteschotels.

5 De Moroccan Garden Cactusvijg Crème is een natuurlijke anti – rimpel crème die de huid beschermt tegen vrije radicalen en een regenererende en voedende werking op de huid heeft.

6 Hydraterende dagcrème Hydraterende dagcrème en nachtcrème met kostbare ingrediënten zoals arganolie en rozen extracten. Herstelt de elasticiteit van de huid en voedt de huid.

7 Ghassoul reinigt verstopte poriën en heeft een ontstekingsremmende en bacterie dodende werking.

8 De Marokkaanse zwarte zeep is standaard onderdeel van de traditionele Hamam ritueel. Het is de nummer één behandeling in oosterse Hamams. Met een textuur van boter, is deze natuurlijke plantaardige pasta op basis van zwarte olijven rijk aan vitamine E. zwarte zeep

9 Rozenwater is de ideale face lotion voor de gevoelige huid. Dit natuurlijke rozenhydrolaat is ontstaan bij het distilleren van rozenbladen van de Damascus roos (Rosa damacena) uit El Kelaa M’gouna voor het produceren van de zeer kostbare rozenolie.

10 More Information: http://moroccangarden.nl


Download ppt "Arganolie in de meeast zuivere vorm, arganolie zonder enige toevoeging. Onze arganolie is op grond van strenge kwaliteitsnormen en toezicht geproduceerd,"

Verwante presentaties


Ads door Google