De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Disicpelschap: Christen zijn op je werk. Schriftlezing: Mattheüs 23:1 t/m 22 Vers 3 Alles dan wat zij u ook zeggen, doet dat en onderhoud dat, maar doet.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Disicpelschap: Christen zijn op je werk. Schriftlezing: Mattheüs 23:1 t/m 22 Vers 3 Alles dan wat zij u ook zeggen, doet dat en onderhoud dat, maar doet."— Transcript van de presentatie:

1 Disicpelschap: Christen zijn op je werk

2 Schriftlezing: Mattheüs 23:1 t/m 22 Vers 3 Alles dan wat zij u ook zeggen, doet dat en onderhoud dat, maar doet niet naar hun werken, want zij zeggen het wel maar doen het niet. Vers 12 En wie zich zelf zal verhogen zal vernederd worden en wie zich zelf zal vernederen zal verhoogd worden. Vers 16a wee u blinde wegwijzers

3 Site 7 keer 7. Reacties en sfeerimpressie 7keer7 kroegentocht over toekomst kerk Vraag wat laat je achter en wat neem je mee als je opnieuw zou beginnen? 7keer7 Rotterdam: "Kerkverlating is een zegen" "Het is verrekte moeilijk om uit de christelijke wereld te stappen"

4 Christen zijn op je werk ! Spiegeltje, spiegeltje aan de wand ?

5 Stelling: Wees christen op je werk, zoals je bent in de kerk Wees christen in de kerk, zoals je bent op je werk

6 Discipelschap in de praktijk!

7 Kenmerken christen zijn!

8 Confrontatieschema Kenmerken christen zijn!

9 Raadsel 1: Score 17 % Universiteit Kleuterschool hoger percentage Het is machtiger dan God. Het is slechter dan de duivel. De armen hebben het. De rijke hebben het nodig Als je het eet dan ga je dood.

10 Raadsel 1: Score 17 % Universiteit Kleuterschool hoger percentage Niets is machtiger dan God. Niets is slechter dan de duivel De armen hebben niets De rijke hebben niets nodig Als je niets eet dan ga je dood.

11 Raadsel 2: Het staat jou theologisch in de weg om discipel te zijn? Niets staat jou theologisch in de weg om discipel te zijn!

12 Slotadvies christen zijn op je werk Wees je unieke zelf, anderen zijn er al zoveel!!!!!


Download ppt "Disicpelschap: Christen zijn op je werk. Schriftlezing: Mattheüs 23:1 t/m 22 Vers 3 Alles dan wat zij u ook zeggen, doet dat en onderhoud dat, maar doet."

Verwante presentaties


Ads door Google