De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Project: Handen in één voor jeugd met Toekomst Projectleider: Ron van Aggelen.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Project: Handen in één voor jeugd met Toekomst Projectleider: Ron van Aggelen."— Transcript van de presentatie:

1 Project: Handen in één voor jeugd met Toekomst Projectleider: Ron van Aggelen

2 Wij zijn: Jongerenplatform Bureau Jeugdzorg Gelderland Stichting Oudernetwerk Jeugdzorg Gelderland Cliëntenraad Bureau Jeugdzorg Gelderland Wij werken samen: omdat wij het belangrijk vinden dat de samenleving borg staat voor een zo evenwichtig mogelijke, onbedreigde ontwikkelingsgang van jeugdigen in Nederland. Daar dragen wij graag aan bij, daarom zijn wij een initiatief gestart om onze ervaringen en kennis in te brengen in de transitie Jeugdzorg.

3 Hoe? Door onze ondersteuningsbehoeften (wat vraag) inzichtelijk te maken en deze met u delen. Onze ervaringen in de jeugdzorg toe te lichten en uw vragen te beantwoorden in een bijeenkomst bij u in de regio. Want? Als wij (bestuurders, zorgaanbieders en cliënten) elkaar begrijpen dan kunnen we de handen in één slaan voor een effectieve invulling van de toekomstige jeugdzorg.

4 Voor ons is een regiobijeenkomst succesvol als: er wederzijds begrip is begrip wordt vertaald naar beleid en samenwerking begrip wordt vertaald naar werkwijze en procedures Vraag aan u: Wanneer is voor u een regiobijeenkomst succesvol en welke bijdrage wilt u leveren om een duurzaam effect te stimuleren? Wij pakken ‘t samen op !

5 Project: Handen in één voor jeugd met toekomst Supported by Provincie Gelderland


Download ppt "Project: Handen in één voor jeugd met Toekomst Projectleider: Ron van Aggelen."

Verwante presentaties


Ads door Google