De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

 Branding Kanoen  Team- en FunBuilding  Kids & Fun  Boeren Beach Golf  Alkmaar te kano.

Verwante presentaties


Presentatie over: " Branding Kanoen  Team- en FunBuilding  Kids & Fun  Boeren Beach Golf  Alkmaar te kano."— Transcript van de presentatie:

1

2  Branding Kanoen  Team- en FunBuilding  Kids & Fun  Boeren Beach Golf  Alkmaar te kano

3  Spectaculair event voor particulieren, bedrijven en vrijgezelle in de branding! Deze kano’s zijn speciaal ontwikkeld om lekker door de branding te peddelen en vervolgens te waveriden op de golven naar het strand.  Is er geen branding op het moment van jouw event, dan gaan we met z’n allen "kanopolo" spelen. Een aparte combinatie van waterpolo en kanovaren, waarvan je al fanatiek wordt voordat je begint!

4  Bij dit event staat de groep centraal. Er zal een tal aan ludieke spelen worden gedaan om samenwerking, communicatie en vertrouwen te verbeteren. Door de vele variatie in de opdrachten is er een combinatie van intelligentie en fysieke kracht. We spreken van Team & Fun Building. Dit evenement kan op locatie uitgevoerd worden maar de voorkeur gaat naar het strand. Dus perfect voor denkers & doeners

5  Met kids & Kano kunnen grote groepen jongeren of scholen een evenement beleven met een hoog beach life gehalte.  Tijdens dit evenementen zullen er verschillende activiteiten zijn zoals kanoën, Crazy twister, bouw het hoogste kasteel, voetbal op zijn grootst, klepper mania en kindervolleybal. Bij elke activiteit zijn punten te verdienen en zo wordt er een competitie verband gecreëerd. Uiteraard hoort hier een prijs.  Ook leuk voor ouderen!

6  Boeren beach golf is een gezellige sportieve activiteit op het strand voor jong en oud. Geschikt voor kleine en grote groepen. Het is golf spelen op een hele bijzondere manier, namelijk met een club met een houten klomp eraan en met een grote bal. Het doel is om in zo min mogelijk slagen het parcours afteleggen.

7  Geniet van de grachten in Alkmaar. Verken verschillende routes door deze prachtige stad. Tijdens het kanoen ziet u historie en cultuur van Alkmaar vanaf het water. Neem een pauze en kom tot rust op één van de vele terrasjes.  Alles onder begeleiding

8


Download ppt " Branding Kanoen  Team- en FunBuilding  Kids & Fun  Boeren Beach Golf  Alkmaar te kano."

Verwante presentaties


Ads door Google