De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Survive The Wild Een aantal korte pagina’s vol informatica!

Verwante presentaties


Presentatie over: "Survive The Wild Een aantal korte pagina’s vol informatica!"— Transcript van de presentatie:

1 Survive The Wild Een aantal korte pagina’s vol informatica!

2 Wat houd Survive The Wild in?

3 Werken binnen (of)(met) een team  Werken binnen of met een team is zeer belangrijk als je gaat survivallen op onbekend of bekend terrein. Als je namelijk met twee personen samen werkt is je overlevingskans veel groter dan als je alleen op pad gaat. Je kan taken eerlijk verdelen, je hebt iemand om mee te praten en met twee personen sta je sterker.  Het kans soms ook vervelend zijn om met twee of meer personen op pad te gaan. Misschien past de persoon die op dat moment bij je is gewoon niet bij jou, heeft de persoon andere intenties dan jou of heeft de persoon geen survival-ervaring? Nou als dit het geval is kan Survive The Wild Nederland jou hiermee helpen.

4 Uitleg tijdens het survivallen Werken binnen een teamverband Primitief gereedschap maken Verzamelen of jagen naar voedsel Drinkwater zoeken en destilleren Een veilig onderkomen maken Zorg altijd dat je met elkaar kunt werken. Maak hamers, bijlen of zelfs messen Zoek naar eetbare- planten of fruit Zoek naar bronwater, schoon drinkwater Maak een eenvoudig onderkomen Luister naar elkaar en jullie ideeën Maak pijlen of houten ‘spijkers’ Kies voor klein-wild, vermijd schimmels of infecties Zorg dat je ten alle tijden water kunt koken Gebruik hout, maak het niet te lastig Help elkaar en steun elkaar Maak een vuurboog om vuur te maken Heb geduld en wacht rustig af tijdens het jagen Destilleer ten alle tijden water indien je het niet vertrouwd Help elkaar tijdens het maken van een veilig onderkomen Verdeel de taken onderling Maak een boog of speer om te jagen Zorg voor uitstekende en goede vallen Verdeel het water eerlijk onderling Gebruik alle bruikbare materialen

5 Top tips tijdens het survivallen  Maak het elkaar niet te lastig en gebruik zo min mogelijk energie.  Ligt je onderkomen op een vlakke grond? Zorg voor een S.O.S teken op de grond.  Zorg dat je genoeg voorraad een voedsel en schoon-drinkwater hebt.  Vertrouw elkaar, help elkaar en ben er voor elkaar.  Survival je op lange termijn en doen jullie het puur voor de lol of die geweldige kick? Zorg dan dat je er een écht avontuur van maakt! Houd het ten alle tijden veilig voor elkaar, vermijd eventuele (harde) inspanningen en zorg net zoals hierboven staat, dat je genoeg voorraad aan voedsel en veilig, schoon-drinkwater hebt.

6 Bedankt voor het bekijken van onze video! Voor meer informatie: www.survivethewild.nl


Download ppt "Survive The Wild Een aantal korte pagina’s vol informatica!"

Verwante presentaties


Ads door Google