De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Week van het geld Door; Faith,Aita,Sonam&Linda. Tabor kerk  Wij waren naar de Tabor kerk geweest, en daar hebben wij heel veel van opgestoken. En ze.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Week van het geld Door; Faith,Aita,Sonam&Linda. Tabor kerk  Wij waren naar de Tabor kerk geweest, en daar hebben wij heel veel van opgestoken. En ze."— Transcript van de presentatie:

1 Week van het geld Door; Faith,Aita,Sonam&Linda

2 Tabor kerk  Wij waren naar de Tabor kerk geweest, en daar hebben wij heel veel van opgestoken. En ze bestaan al 45 jaar

3 Wat doen ze in de Tabor kerk  Ze organiseren activiteiten voor weinig geld.  je kan ook voor vijf euro dineren.  Er zijn ook musicals en orkesten, voor alle leeftijden.  ze organiseren ook burendag.

4 Wat hadden wij gezien  De grote zaal en de kleine zaal  De kinderkamer  Het altaar  De herdenkings plaats  het grote kruis  Het schilderij van de Tabor berg  Het doopbad voor de kleine kinderen

5 Onze meningen Aita: ik vond dat het een hele mooie kerk is, en bij alles was er ook een mooi verhaal te vertellen. Sonam: het was erg leuk, en we hadden er veel dingen over geleerd. Faith: ik vond het heel interessant. Linda: ik vond het leuk om alle verhalen te horen en je kon er ook in verdiepen.

6 Foto’s

7 Quizzzz ?????? 1 voor hoeveel geld kun je dineren 5 euro 2 Noem drie dingen die we daar hebben gezien Kinderkamer, grote zaal, kleine zaal 3 hoeveel jaar bestaan ze al 45 jaar 4 waarom heet het de Taborkerk Omdat Jezus op de Tabor berg bad


Download ppt "Week van het geld Door; Faith,Aita,Sonam&Linda. Tabor kerk  Wij waren naar de Tabor kerk geweest, en daar hebben wij heel veel van opgestoken. En ze."

Verwante presentaties


Ads door Google