De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De verpakking is mooi, maar wij als leerkrachten hebben het voorrecht om het cadeautje stukje bij beetje uit te pakken, zodat het mooiste wat binnenin.

Verwante presentaties


Presentatie over: "De verpakking is mooi, maar wij als leerkrachten hebben het voorrecht om het cadeautje stukje bij beetje uit te pakken, zodat het mooiste wat binnenin."— Transcript van de presentatie:

1

2 De verpakking is mooi, maar wij als leerkrachten hebben het voorrecht om het cadeautje stukje bij beetje uit te pakken, zodat het mooiste wat binnenin zit tevoorschijn komt.

3 Kleuters op Het Schateiland In de twee kleutergroepen laten we kinderen zoveel mogelijk ervaren, zowel binnen als buiten het lokaal.

4 Bewegingsonderwijs De kleuters hebben veel beweging nodig. Twee maal per dag gaan we naar het speellokaal of naar buiten.

5 De lettertafel kleuters In de klas staat de lettertafel met de letter van de week. De kinderen mogen spulletjes meenemen die met de letter van de week beginnen.

6 De kijktafel kleuters Op de kijktafel staan attributen die met het thema van dat moment te maken hebben.

7 Ook de groepen 1/2 zijn voorzien van een prachtig touchscreen/digibord. Het touchscreen is multi-inzetbaar. Touchscreen

8 Coöperatief spelen/werken Samenwerken staat voorop. We zorgen dat kinderen in zoveel mogelijk verschillende samenstellingen met elkaar spelen/werken, waardoor zij met iedereen leren spelen/werken. U kunt zomaar een groepje kleuters in de school tegenkomen dat begeleid wordt door een leerling van groep 8.

9 Plannen Dagritmekaartjes groep 1 t/m 8 De kinderen kunnen zelf zien wat ze gaan doen die dag Planbord kleuters. Hier kunnen kinderen kiezen waar ze willen werken en met wie. De leerkracht kan ook zelf plannen wie, waar gaat werken.

10 Digitaal schoolbord Alle groepen hebben een digitaal schoolbord.

11 Instructietafel Iedere groep heeft een instructietafel. Rekenen en taal worden op drie niveaus aangeboden.

12 Stilwerkplekken Op de gang vindt u ‘stilwerkplekken’. Hier kunnen de kinderen alleen of samen rustig werken.

13 Documentatie centrum Hier kunnen de kinderen informatie opzoeken in boeken, op de computers/ tablets. Leerlingen kunnen hier ook aan de slag met de software van onze methodes.

14 Bewegen is gezond De groepen 3 t/m 8 hebben 2x per week gymnastiek. Wij hebben het voorrecht dat we bij mooi weer 1 gymles bij de onze voetbalburen mogen geven.

15 Onze ib-er : Juf Marina Maatschappelijk werkster: Marian

16 c r e a ti VI t e iT Het schateiland biedt de kinderen zoveel mogelijk ruimte om hun eigen creativiteit te ontwikkelen.

17 Techniek In onze gekleurde techniektorens zijn er voor iedere groep 10 lessen te vinden. In de onderbouw worden de kinderen begeleid door leerlingen uit de groepen 7 & 8. Ook hebben we veel behulpzame ouders.

18 Schoolkoor ‘De Strandjutters’ Eén maal per week zingen zij uit volle borst. Ze treden regelmatig op bijv. op ons jaarlijkse muziekavond

19 Kinderen moeten graag naar school gaan. Ze moeten zich veilig en gewaardeerd voelen. Gemotiveerde kinderen werken en spelen met plezier en ontwikkelen zich beter. Het is elke dag een ‘feestje’ Het is elke dag een ‘feestje’

20 Onze partners binnen ons gebouw Kids Inn verzorgt binnen onze school de VSO,TSO en NSO. De Stichting Dagbesteding helpt ons aan prachtig geslepen potloden, goed gevulde lijmflesjes, een schone keuken etc.


Download ppt "De verpakking is mooi, maar wij als leerkrachten hebben het voorrecht om het cadeautje stukje bij beetje uit te pakken, zodat het mooiste wat binnenin."

Verwante presentaties


Ads door Google