De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Jean Schepers. Jean Schepers is een patiënt met chronisch hartfalen, reeds jaren door ons gekend. Wanneer hij voor de zoveelste maal is opgenomen in het.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Jean Schepers. Jean Schepers is een patiënt met chronisch hartfalen, reeds jaren door ons gekend. Wanneer hij voor de zoveelste maal is opgenomen in het."— Transcript van de presentatie:

1 Jean Schepers

2 Jean Schepers is een patiënt met chronisch hartfalen, reeds jaren door ons gekend. Wanneer hij voor de zoveelste maal is opgenomen in het ziekenhuis, spreekt hij je aan wanneer je de kamer binnenkomt: “Zo wil ik echt niet meer verder” “Het is genoeg geweest” “Hier mag het voor mij stoppen” 2

3 Te weinig info? 3

4  Wat betekent de vraag van Jean? Wat maakt dat hij nu deze vraag stelt?  Fysieke achteruitgang?  Iemand in fam overleden na hartfalen?  Angst voor afhankelijkheid van anderen?  Angst voor financiële problemen tgv opnames?  Angst voor plaatsing in WZC?  Spiritueel in de knoop?  Incident op de afdeling?  … 4


Download ppt "Jean Schepers. Jean Schepers is een patiënt met chronisch hartfalen, reeds jaren door ons gekend. Wanneer hij voor de zoveelste maal is opgenomen in het."

Verwante presentaties


Ads door Google