De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Veranderingen en verbeteringen in het primaire werkproces realiseren. Korte omschrijving.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Veranderingen en verbeteringen in het primaire werkproces realiseren. Korte omschrijving."— Transcript van de presentatie:

1 Veranderingen en verbeteringen in het primaire werkproces realiseren. Korte omschrijving

2 Het proces van de praktijkplaats gaat over: 1.Praktijkveld: deelnemers en context. 2.Proces om van een vraagstuk/ probleemsituatie naar concrete verandering en verbetering te gaan. 3.Werkframe om inhoud aan de bouwstenen te geven. 4.Ontwikkelen van competenties die nodig zijn om tot verandering en verbetering te komen. Daarnaast maakt de praktijkplaats gebruik van verschillende, uitdagende werkvormen.

3 1.SPEELVELD PRAKTIJKPLAATS

4 2. PROCES PRAKTIJKPLAATS

5 3. WERKFRAME PRAKTIJKPLAATS

6 4. COMPETENTIES PRAKTIJKPLAATS

7 Waarom deze competenties? In het praktijkveld spelen competenties een centrale rol. Het gaat om competenties die van essentieel belang zijn bij verandering (transformatie). We ontwikkelen ons steeds meer naar een samenleving waarin deze competenties nodig zijn om samen te werken en te leven. In organisaties maar ook in de samenleving daar buiten. Het zijn competenties die iedereen (professional, cliënt) binnen de eigen mogelijkheden (capabilities) kan ontwikkelen. (pdf met competenties bij kennisdelen)

8 De praktijkplaats is altijd maatwerk afgestemd op de vraag Voor meer informatie of vrijblijvend kennismakingsgesprek: Hanneke Keus Blauws.management@gmail.com 06-48801292


Download ppt "Veranderingen en verbeteringen in het primaire werkproces realiseren. Korte omschrijving."

Verwante presentaties


Ads door Google