De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Theresia Oudervereniging. Vergaderingen De oudervereniging vergadert ongeveer zes keer per jaar, waarbij een vertegenwoordiger van het team aanwezig is.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Theresia Oudervereniging. Vergaderingen De oudervereniging vergadert ongeveer zes keer per jaar, waarbij een vertegenwoordiger van het team aanwezig is."— Transcript van de presentatie:

1 Theresia Oudervereniging

2 Vergaderingen De oudervereniging vergadert ongeveer zes keer per jaar, waarbij een vertegenwoordiger van het team aanwezig is. In oktober wordt er een algemene vergadering gehouden, waarvoor alle ouders worden uitgenodigd. Dan wordt er verantwoording afgelegd over het afgelopen jaar. De samenstelling van de oudervereniging en de verkiezing van de leden gebeuren volgens de statuten.

3 Leden -Annemieke Schoonen voorzitter -Miranda Jochems secretaris -Miranda Dellevoet penningmeester -Marja Clavaux lid -Marieke Berentsen lid -Sandra Loos lid -School: Saskia Raats

4 Vrijwillige ouderbijdrage Om festiviteiten en activiteiten op school op een leuke en goede manier te kunnen verzorgen, vraagt de OV een vrijwillige ouderbijdrage. De bijdrage is bedoeld voor bijvoorbeeld een attentie op 5 december, traktaties, de kerstmaaltijd en het huren van een sportveld. De ouderbijdrage voor het schooljaar 2015-2016 moet nog worden vastgesteld op een bedrag van €17,50 per leerling. Deze 17, 50 is niet voldoende om alle kosten te dekken en daarom onderneemt de oudervereniging de volgende activiteiten om extra inkomsten te genereren:

5 Jantje Beton -1x Verkoop van loten in Moerstraten en buitengebied -1x per jaar collecte in Moerstraten en buitengebied -De helft van de opbrengst komt ten goede van Jantje Beton, de andere helft is voor school -Vorig jaar heeft dit zo’n € 325,00 opgeleverd voor onze pot. -Tijd om een keer mee te collecteren? Graag! Laat het ons even weten, vele handen maken licht werk.

6 Kledinginzameling - 2x per jaar kan er kleding ingeleverd worden -De OV onderhoudt contact met organisatie over de inzameldagen -Maken en uitdelen van de flyers in het dorp -Vermelding op de website van Moerstraten -Aanwezig in de middag, avond en ochtend om kleding in ontvangst te nemen. -Dit leverde vorig jaar op: € 425,00

7 Dorpsfeesten Jaarlijks ontvangen wij een mooie bijdrage van de Dorpsfeesten, € 275,- Als tegenprestatie: -Organiseert een aparte commissie de mini volksspelen -Bedenken we de fietstocht met spelletjes (i.s.m. Annie en Anita)

8 Overig -Attentie dag van de leerkracht -Organisatie Theresiadag eens in de twee jaar -Jaarlijks budget voor aanschaf speelgoed -Bijdrage voor nieuwe boeken in de boekenweek -Mede financieren van de tweejaarlijkse schoolreis. -Helpende hand bij activiteiten op vraag van de leerkrachten


Download ppt "Theresia Oudervereniging. Vergaderingen De oudervereniging vergadert ongeveer zes keer per jaar, waarbij een vertegenwoordiger van het team aanwezig is."

Verwante presentaties


Ads door Google