De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

KENGETALLEN in de horeca. Kengetallen KEUKEN Gemiddelde omzet per kok Verhouding m2 restaurant / m2 keuken Inslagpercentage keuken.

Verwante presentaties


Presentatie over: "KENGETALLEN in de horeca. Kengetallen KEUKEN Gemiddelde omzet per kok Verhouding m2 restaurant / m2 keuken Inslagpercentage keuken."— Transcript van de presentatie:

1 KENGETALLEN in de horeca

2 Kengetallen KEUKEN Gemiddelde omzet per kok Verhouding m2 restaurant / m2 keuken Inslagpercentage keuken

3 Kengetallen Restaurant m2 per stoel Omzet per m2 verkoopoppervlakte Gemiddelde besteding per gast Gemiddelde omzet per kelner Inslagpercentage dranken

4 Kengetallen Hotel Bedbezetting% Kamerbezetting% De gemiddelde opbrengst per kamer De gemiddelde opbrengst per overnachting

5 THANX!


Download ppt "KENGETALLEN in de horeca. Kengetallen KEUKEN Gemiddelde omzet per kok Verhouding m2 restaurant / m2 keuken Inslagpercentage keuken."

Verwante presentaties


Ads door Google