De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Zondagochtend 27 maart 2016 Dageraadsdienst Lucas 24 vers 1 – 8 Op de eerste dag van de week gingen de vrouwen naar het graf en zagen de steen weg gerold.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Zondagochtend 27 maart 2016 Dageraadsdienst Lucas 24 vers 1 – 8 Op de eerste dag van de week gingen de vrouwen naar het graf en zagen de steen weg gerold."— Transcript van de presentatie:

1 Zondagochtend 27 maart 2016 Dageraadsdienst Lucas 24 vers 1 – 8 Op de eerste dag van de week gingen de vrouwen naar het graf en zagen de steen weg gerold en twee engelen naast het graf die zeiden dat Jezus uit de dood was opgewekt.

2

3 Wij gedenken de nacht waarin het morgen werd; waarin de mensen zijn geroepen uit het duister tot het licht; waarin Israël uitgeleid is uit Egypte door het water van de schelfzee; waarin Jezus uit het graf herrees. Zo gedenken wij de doop: een sterven en opstaan in Christus.

4

5 De kleur van de organza is wit, maar het blauw van water schijnt er doorheen. Het gaas is als een golf die over alles heenslaat. De prunus staat rechtop in de golf als het nieuwe leven, de opstanding uit de dood, Jezus Christus.

6

7

8 De Heer is waarlijk opgestaan


Download ppt "Zondagochtend 27 maart 2016 Dageraadsdienst Lucas 24 vers 1 – 8 Op de eerste dag van de week gingen de vrouwen naar het graf en zagen de steen weg gerold."

Verwante presentaties


Ads door Google