De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Dat zeg ik Gamma Drie echtparen,een bejaardeen van middelbare leeftijd en een netgetrouwd stel willen toetreden tot een kerk. De priester vertelt: "We.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Dat zeg ik Gamma Drie echtparen,een bejaardeen van middelbare leeftijd en een netgetrouwd stel willen toetreden tot een kerk. De priester vertelt: "We."— Transcript van de presentatie:

1

2 Dat zeg ik Gamma Drie echtparen,een bejaardeen van middelbare leeftijd en een netgetrouwd stel willen toetreden tot een kerk. De priester vertelt: "We stellen speciale eisen aan nieuwe parochianen: Je mag twee weken absoluut geen sex hebben!" De echtparen gaan er mee akkoord en komen na twee weken weer terug.

3 De priester spreekt eerst met het bejaarde echtpaar. "En, hebben jullie twee weken geen sex gehad?" "Geen probleem, eerwaarde" "Gefeliciteerd, en welkom in de parochie." Vervolgens spreekt de priester met het echtpaar van middelbare leeftijd. "En, is het jullie gelukt om twee weken geen sex te hebben?" "Nou", antwoordt de man, "de eerste week ging wel De tweede week hebben we het maar net gered." "Gefeliciteerd!" antwoordt de priester, "en welkom in de parochie."

4 Als laatste gaat hij naar het pasgetrouwde stel en vraagt: "En, is het jullie gelukt?" "Nee", vertelt de man. "Wat is er dan gebeurd?“ "Nou," vertelt de man, "mijn vrouw moest een pot verf van de bovenste plank hebben en die liet ze vallen. vraagt de priester.

5 Toen ze bukte, raakte ik zo opgewonden dat ik haar ter plekke genomen heb." "Je begrijpt," zegt de priester "dat je nu niet welkom bent in mijn kerk". "Ik weet het," zegt de man "in de Gamma mogen we ook al niet meer binnen..."

6 Meneer de pastoor Een pastoorvan een klein dorpje komt erachter dat Marietje zwanger geworden is (van hemzelf)!! Hij gaat naar Marietje toe en vertelt dat dit niet kan in het dorp ze moet verhuizen naar een ander dorp.

7 Totdat de kleine 18 jaar is maakt de pastooriedere maand geld over voor onderhoud van het kind Een maand voordat 'de kleine'18 is zegt meneer pastoor tegen zijn koster : "Zeg tegen Marietje dat dit de laatste betaling is en let dan vooral op haar gezicht."

8 "Hoezo op haar gezicht letten?" vraagt de koster "Nou, dan kun je zien of ze blij of verdrietig is." Eenmaal aangekomen bij Marietje doet de koster zijn verhaal en blijft Marietje aanstaren. "Waarom kijk jij zo naar mijn gezicht?" vraagt Marietje

9 "Dat moet van meneer pastoor, zodat ik kan zien of u gelukkig of verdrietig bent." "Wel zegt ze, vertel meneer pastoor dat ik na 2 maanden abortus heb gepleegd maar toch erg blij was met al dat het geld

10 En let jij dan maar eens op het gezicht van meneer pastoor."


Download ppt "Dat zeg ik Gamma Drie echtparen,een bejaardeen van middelbare leeftijd en een netgetrouwd stel willen toetreden tot een kerk. De priester vertelt: "We."

Verwante presentaties


Ads door Google