De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

DE MILIEUSTRAAT GEMAAKT DOOR: ATENA,DAVEY EN KARIM.

Verwante presentaties


Presentatie over: "DE MILIEUSTRAAT GEMAAKT DOOR: ATENA,DAVEY EN KARIM."— Transcript van de presentatie:

1

2 DE MILIEUSTRAAT GEMAAKT DOOR: ATENA,DAVEY EN KARIM

3 INHOUD!!!!! 1.wat is mileustraat? 1.wat is mileustraat? 2. wat doen ze bij de milieustraat? 2. wat doen ze bij de milieustraat? 3.hoe ziet mileustraat er uit? 3.hoe ziet mileustraat er uit? 4.filmpje!!!! 4.filmpje!!!! 5. de quizzz 5. de quizzz 6.het einde!!!!! 6.het einde!!!!!

4 WAT IS DE MILIEUSTRAAT? De milieustraat is een bedrijf die er voor zorgt dat Purmerend schoon blijft. En ze zorgen ook voor de meeste veiligheidssituaties.

5 WAT DOEN ZE BIJ DE MILIEUSTRAAT De milieustraat recyclet spullen die schadelijk zijn voor de natuur, zoals: De milieustraat recyclet spullen die schadelijk zijn voor de natuur, zoals: Kauwgom, plastic zakjes, flessen en papier. Kauwgom, plastic zakjes, flessen en papier. En de milieustraat maakt alle straten schoon. En de milieustraat maakt alle straten schoon. Ze kappen bomen die te oud zijn en kunnen omvallen bij storm, en Ze maken vuilniswagens als ze kapot zijn.

6 HOE ZIET DE MILIEUSTRAAT ERUIT? Dit is de plattegrond van het bedrijf Dit is de plattegrond van het bedrijf En hier is een andere foto En hier is een andere foto

7 FILMPJE Hier is een filmpje! Hier is een filmpje! Veel kijkplezier!! Veel kijkplezier!! https://youtu.be/Mp07emvr9-s

8 DE QUIZZZ! 1.wat recyclet de milieustraat? Noem er 3 1.wat recyclet de milieustraat? Noem er 3 Kauwgom, plastic zakjes, papier en flessen en nog veel meer! Kauwgom, plastic zakjes, papier en flessen en nog veel meer! 2. waar zorgt de milieustraat vooral voor? 2. waar zorgt de milieustraat vooral voor? De milieustraat is een bedrijf die er voor zorgt dat Purmerend schoon blijft. De milieustraat is een bedrijf die er voor zorgt dat Purmerend schoon blijft. 3. wanneer kapt de milieustraat bomen? 3. wanneer kapt de milieustraat bomen? Ze kappen bomen die te oud zijn en kunnen omvallen bij storm

9 HET EINDE! Dit is het einde van onze presentatie!


Download ppt "DE MILIEUSTRAAT GEMAAKT DOOR: ATENA,DAVEY EN KARIM."

Verwante presentaties


Ads door Google