De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

KINDERMISHANDELING Jaarlijks worden worden er 120.000 kinderen mishandeld in Nederland. Dat zijn er heel veel en het kan zomaar zo zijn dat dit iemand.

Verwante presentaties


Presentatie over: "KINDERMISHANDELING Jaarlijks worden worden er 120.000 kinderen mishandeld in Nederland. Dat zijn er heel veel en het kan zomaar zo zijn dat dit iemand."— Transcript van de presentatie:

1 KINDERMISHANDELING Jaarlijks worden worden er 120.000 kinderen mishandeld in Nederland. Dat zijn er heel veel en het kan zomaar zo zijn dat dit iemand overkomt die je kent of dat je zelf mishandeld bent. Niet goed, daarom vraag ik hier aandacht voor en houd mijn spreekbeurt over…………

2 HIER GA IK HET OVER HEBBEN…  Wat is kindermishandeling?  Wie mishandeld kinderen?  Hoe herken je kindermishandeling?  Wat kun je doen tegen kindermishandeling?  Wat vindt jij van kindermishandeling?  Quizzzz  Filmpje  Vragen

3 WAT IS KINDERMISHANDELING?

4 WIE MISHANDELT KINDEREN?

5 HOE HERKEN JE KINDERMISHANDELING?

6 WAT KUN JE DOEN TEGEN KINDERMISHANDELING?  Waar kun je als kind zelf hulp zoeken bij kindermishandeling?  Ik maak me zorgen over een kind, wat nu?  Na de quizzzz laat ik een filmpje van het AMK zien.

7 WAT VIND JIJ VAN KINDERMISHANDELING?

8 QUIZZZZ  Hoeveel kinderen worden er jaarlijks in Nederland mishandeld?  120.000 kinderen  Noem 3 vormen van kindermishandeling op.  Lichamelijke mishandeling, lichamelijke verwaarlozing, emotionele mishandeling, emotionele verwaarlozing of sexueel misbruik.  Wat kun je doen als een kind mishandeld wordt of als je een vermoeden hebt?  Je kun bellen naar het AMK en samen met jou bedenken ze een oplossing.

9 FILMPJE  http://www.vooreenveiligthuis.nl/kindermishandeling/vraag-en- antwoord http://www.vooreenveiligthuis.nl/kindermishandeling/vraag-en- antwoord

10 VRAGEN?


Download ppt "KINDERMISHANDELING Jaarlijks worden worden er 120.000 kinderen mishandeld in Nederland. Dat zijn er heel veel en het kan zomaar zo zijn dat dit iemand."

Verwante presentaties


Ads door Google