De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

STRATEGISCH ADVIES SA. Stappenplan SA 1.Een kmo dient een subsidieaanvraag in en vult in stap 5 de projectfiche in (= waarom beroep doen op SA?) 2.De.

Verwante presentaties


Presentatie over: "STRATEGISCH ADVIES SA. Stappenplan SA 1.Een kmo dient een subsidieaanvraag in en vult in stap 5 de projectfiche in (= waarom beroep doen op SA?) 2.De."— Transcript van de presentatie:

1 STRATEGISCH ADVIES SA

2 Stappenplan SA 1.Een kmo dient een subsidieaanvraag in en vult in stap 5 de projectfiche in (= waarom beroep doen op SA?) 2.De kmo moet de overeenkomst opsturen. 3.De DVL (dienstverlener) moet de aanvraag goedkeuren/weigeren binnen de 30 kalenderdagen 4.Het Agentschap Ondernemen (AO) bevestigt/weigert de aanvraag obv. de overeenkomst. 5.De kmo krijgt stortingsgegevens (heeft 30 kalenderdagen om te storten) 6.Staat de storting op rekening van Sodexo dan kan de kmo via de portefeuille betalen aan de DVL. - DVL krijgt boodschap om verslagfiche in te vullen en het adviesverslag naar AO op te sturen - Betaalt de kmo meer dan 50% dan is hij verplicht te beoordelen en de verslagfiche te bevestigen - AO moet de betaalopdracht bevestigen indien meer dan 50% van het projectbedrag betaald wordt dmv zich akkoord te verklaren met verslagfiche na een positieve beoordeling van het strategisch advies

3 Vooraf

4 Ter info : de portefeuillestatus - geeft een overzicht van de resterende subsidie - klik op ‘Ga verder’ om bewerkingen te kunnen doen

5 Overzicht portefeuille

6 Aanvraag subsidie SA - NACE code

7 Aanvraag subsidie SA – kies voor de pijler ‘Strategisch advies ‘en duid het domein aan.

8 Aanvraag subsidie SA – geef het erkenningsnummer van uw dienstverlener in. U kan het nummer zoeken via de knop ‘zoek het erkenningsnummer van uw dienstverlener’.

9 Aanvraag subsidie SA – de zoekmodule om het erkenningsnummer van uw dienstverlener te vinden. Het in de vorige stap gekozen domein wordt hier automatisch getoond.

10 Aanvraag subsidie SA – gegevens dienstverlener

11 Aanvraag subsidie SA – de overeenkomst

12 Aanvraag subsidie SA – de projectfiche Selecteer het projectype, omschrijf de nood aan het strategisch advies En geef aan hoe de overeenkomst naar de Vlaamse Overheid wordt opgestuurd en stuur deze op. Selecteer het projectype, omschrijf de nood aan het strategisch advies En geef aan hoe de overeenkomst naar de Vlaamse Overheid wordt opgestuurd en stuur deze op.

13 Aanvraag subsidie SA – de subsidie wordt voor u berekend op basis van de gegevens uit de vorige stap.

14 Aanvraag subsidie SA – samenvatting van de gegevens

15 Aanvraag subsidie SA – de verklaring op eer

16 Aanvraag subsidie SA – overzicht volgende stappen

17 steun = aangevraagd aanvraag moet nu bevestigd worden Het strategisch advies verschijnt in de portefeuille ‘grote projecten’.

18 Nadat dienstverlener bevestigd heeft status = te bevestigen (door Vlaamse Overheid)

19 Na bevestiging door Vlaamse Overheid storten van uw eigen aandeel De stortingsgegevens worden getoond : In de portefeuille : zie hiernaast en Via mail : zie volgende slide De stortingsgegevens worden getoond : In de portefeuille : zie hiernaast en Via mail : zie volgende slide

20 Na bevestiging door Vlaamse Overheid storten van uw eigen aandeel

21 Storting is ontvangen door Sodexo => mail om verslagfiche in te vullen wordt verstuurd naar de DVL OPM.: deze fiche zal pas kunnen worden ingevuld indien het strategisch advies werd voltooid. OPM.: deze fiche zal pas kunnen worden ingevuld indien het strategisch advies werd voltooid.

22 Verslagfiche verschijnt in het menu van de dienstverlener

23 Verslagfiche in te vullen door dienstverlener Hier wordt gevraagd om de inhoud van het verstrekte strategisch advies kort te omschrijven + de vraag om het eindverslag op te sturen en aan te geven hoe het werd opgestuurd. Hier wordt gevraagd om de inhoud van het verstrekte strategisch advies kort te omschrijven + de vraag om het eindverslag op te sturen en aan te geven hoe het werd opgestuurd.

24 Het betaalscherm

25 Bij een betaling die groter is dan 50 % van het projectbedrag de verslagfiche moet bevestigd worden.

26 Bij een betaling die groter is dan 50 % van het projectbedrag de prestaties van de dienstverlener moeten beoordeeld worden.

27 Bij betaling die groter is dan 50 % van het projectbedrag onderstaande boodschap wordt getoond indien de dienstverlener de verslagfiche nog niet heeft ingevuld. De dienstverlener zal de verslagfiche dus nog moeten ingeven.

28 Bij betaling die groter is dan 50 % van het projectbedrag er wordt een mail gestuurd naar het Agentschap Ondernemen ter bevestiging van de betaling Het Agentschap Ondernemen zal nu op basis van het opgestuurde strategisch advies nagaan of wat werd overeengekomen (cf. de overeenkomst) ook daadwerkelijk werd gerealiseerd. Het Agentschap Ondernemen zal nu op basis van het opgestuurde strategisch advies nagaan of wat werd overeengekomen (cf. de overeenkomst) ook daadwerkelijk werd gerealiseerd.

29 Detail na betaalopdracht > 50% nog niet bevestigd door VO wel bevestigd door VO


Download ppt "STRATEGISCH ADVIES SA. Stappenplan SA 1.Een kmo dient een subsidieaanvraag in en vult in stap 5 de projectfiche in (= waarom beroep doen op SA?) 2.De."

Verwante presentaties


Ads door Google