De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Nonnenstop. Boer Janssen woont Boer Janssen woont Naast een afgelegen klooster waar alleen Naast een afgelegen klooster waar alleen Maar chagrijnige nonnen.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Nonnenstop. Boer Janssen woont Boer Janssen woont Naast een afgelegen klooster waar alleen Naast een afgelegen klooster waar alleen Maar chagrijnige nonnen."— Transcript van de presentatie:

1 Nonnenstop

2 Boer Janssen woont Boer Janssen woont Naast een afgelegen klooster waar alleen Naast een afgelegen klooster waar alleen Maar chagrijnige nonnen rond lopen

3 Elke dag als ze langs de akkers van boer Janssen fietsen, ergert hij zich aan hun mokkende koppen. Elke dag als ze langs de akkers van boer Janssen fietsen, ergert hij zich aan hun mokkende koppen.

4 Jaar in, jaar uit is dat zo gegaan. Jaar in, jaar uit is dat zo gegaan. Tot op een dag boer Janssen staat te oogsten en de nonnen opgewekt langsfietsen. Tot op een dag boer Janssen staat te oogsten en de nonnen opgewekt langsfietsen.

5 Dit verbaast boer Janssen zo, dat hij naar de abt van het klooster gaat om te vragen waarom ze vandaag na al die jaren in een keer vrolijk zijn. Dit verbaast boer Janssen zo, dat hij naar de abt van het klooster gaat om te vragen waarom ze vandaag na al die jaren in een keer vrolijk zijn.

6 De abt verteld; De zadels waren kapot, maar wees gerust, morgen gaan ze er weer op De abt verteld; De zadels waren kapot, maar wees gerust, morgen gaan ze er weer op

7

8 Be & be


Download ppt "Nonnenstop. Boer Janssen woont Boer Janssen woont Naast een afgelegen klooster waar alleen Naast een afgelegen klooster waar alleen Maar chagrijnige nonnen."

Verwante presentaties


Ads door Google