De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

DAT GEEL EN BLAUW DAT STROOMT IN MIJ STG de Liemers.

Verwante presentaties


Presentatie over: "DAT GEEL EN BLAUW DAT STROOMT IN MIJ STG de Liemers."— Transcript van de presentatie:

1 DAT GEEL EN BLAUW DAT STROOMT IN MIJ STG de Liemers

2 dat Geel en Blauw dat stroomt in mij ELKE WEEK WOENSDAGAVOND, DAN KLOPT WEER MIJN HART. IK TRIL VAN ONTROERING EN DAN DENK IK MET SMART. ALS IK JOU OOIT MOET MISSEN, DAN IS M’N LEVEN VOORBIJ. ACH DIT CLUPPIE MET VRINDEN JA DAT MAAKT ME ZO BLIJ

3 dat Geel en Blauw dat stroomt in mij DAT GEEL EN BLAUW DAT STROOMT IN MIJ, DE KLEUREN WAAR IK VAN HOU. DIE CLUB BLIJF IK ALTIJD TROUW, IK KAN NIET ZONDER JOU. OP IJS EN ASFALT RIJDEN WIJ, WE STRIJDEN DAAR EENSGEZIND, HET GAAT VAAK DOOR WEER EN WIND. DE CLUB IS M’N BESTE VRIND.

4 dat Geel en Blauw dat stroomt in mij IK ZIE LANGE WILLEM, SLEURT AL RONDEN AAN KOP. KNAPPE HARRIE NEEMT OVER, EN HIJ ROEPT DAN: HOOG OP. JA DIT ZIJN NU MIJN MATEN, GAAN VOOR ELKAAR DOOR HET VUUR. IK ZAL DIE JONGENS NOOIT VERLATEN, BLIJF ZE TROUW TOT M’N LAATSTE UUR.

5 dat Geel en Blauw dat stroomt in mij DAT GEEL EN BLAUW DAT STROOMT IN MIJ, DE KLEUREN WAAR IK VAN HOU. DIE CLUB BLIJF IK ALTIJD TROUW, IK KAN NIET ZONDER JOU. OP IJS EN ASFALT RIJDEN WIJ, WE STRIJDEN DAAR EENSGEZIND, HET GAAT VAAK DOOR WEER EN WIND. DE CLUB IS M’N BESTE VRIND.

6 dat Geel en Blauw dat stroomt in mij MAAR PLOTS IN MIJN DROMEN, EEN VISIOEN VAN GEVAAR. ‘K ZIE ENKEL GROEPJES LANGS KOMEN, ZE RIJDEN NIET MEER MET ELKAAR. MAAR DROMEN BESTAAN NIET, DAT IS M’N GELUK. ONZE LIEFDE IS STERKER, NEE DAT GAAT NOOIT MEER STUK.

7 dat Geel en Blauw dat stroomt in mij DAT GEEL EN BLAUW DAT BRUIST IN MIJ, DE KLEUREN WAAR IK VAN HOU. DIE CLUB BLIJF IK ALTIJD TROUW, IK KAN NIET ZONDER JOU. OP IJS EN ASFALT RIJDEN WIJ, WE STRIJDEN DAAR EENSGEZIND, HET GAAT VAAK DOOR WEER EN WIND. DE CLUB IS JE BESTE VRIND.

8 dat Geel en Blauw dat stroomt in mij ÉÉN DAG ZONDER JOU, IK ZOU NIET WETEN HOE. IK BLIJF JE TROUW EN IK LACH JE TOE.

9 dat Geel en Blauw dat stroomt in mij DAT GEEL EN BLAUW DAT STROOMT IN MIJ, DE KLEUREN WAAR IK VAN HOU. DIE CLUB BLIJF IK ALTIJD TROUW, IK KAN NIET ZONDER JOU. OP IJS EN ASFALT RIJDEN WIJ, WE STRIJDEN DAAR EENSGEZIND, HET GAAT VAAK DOOR WEER EN WIND. DE CLUB IS JE BESTE VRIND.


Download ppt "DAT GEEL EN BLAUW DAT STROOMT IN MIJ STG de Liemers."

Verwante presentaties


Ads door Google