De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

LIERSE LEGENDES Comeniusproject SGC Lier. DAG ALLEMAAL!!! Tijdens het 2de jaar van ons project gingen we werken rond legendes. We hebben er natuurlijk.

Verwante presentaties


Presentatie over: "LIERSE LEGENDES Comeniusproject SGC Lier. DAG ALLEMAAL!!! Tijdens het 2de jaar van ons project gingen we werken rond legendes. We hebben er natuurlijk."— Transcript van de presentatie:

1 LIERSE LEGENDES Comeniusproject SGC Lier

2 DAG ALLEMAAL!!! Tijdens het 2de jaar van ons project gingen we werken rond legendes. We hebben er natuurlijk voor gekozen om te werken rond een Lierse legende. We gingen opzoeken welke legendes er gekend zijn in Lier

3 Na wat opzoekwerk leerden we dat ze in Lier deze legendes kennen... De wonderen van Sint-Gummarus - Het wonder van de boom - Het wonder van de bron - Het wonder van het kind en de adder - De genezing van Grimmara, zijn vrouw De legende van ‘De vettigen teen’ De legende van de schapenkoppen

4 DIT WAREN DE LEGENDES DIE WE LEERDEN KENNEN NA WAT OPZOEKWERK. WE GAAN ER NU EENTJE UITKIEZEN WAAR WE DIT JAAR ROND GAAN WERKEN. Tot ziens!


Download ppt "LIERSE LEGENDES Comeniusproject SGC Lier. DAG ALLEMAAL!!! Tijdens het 2de jaar van ons project gingen we werken rond legendes. We hebben er natuurlijk."

Verwante presentaties


Ads door Google