De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Welkom in deze kerkdienst op zevende lijdenszondag.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Welkom in deze kerkdienst op zevende lijdenszondag."— Transcript van de presentatie:

1 Welkom in deze kerkdienst op zevende lijdenszondag

2 Licht van de wereld U scheen in mijn duisternis, nu mag ik zien wie U bent. Liefde die maakt dat ik U wil kennen Heer’, bij U wil zijn elk moment.

3 Voor U wil ik mij buigen, U wil ik aanbidden, U wil ik herkennen als mijn Heer’. Want U alleen bent waardig, heilig en rechtvaardig U bent zo geweldig goed voor mij!

4 Hemelse Heer’, U, die hoog en verheven bent, Koning vol glorie en macht, bent als een Kind naar de wereld gekomen, legde Uw heerlijkheid af.

5 Voor U wil ik mij buigen, U wil ik aanbidden, U wil ik herkennen als mijn Heer’. Want U alleen bent waardig, heilig en rechtvaardig U bent zo geweldig goed voor mij!

6 En nooit besef ik hoe U leed, de pijn die al mijn zonde deed. En nooit besef ik hoe U leed, de pijn die al mijn zonde deed.

7 Voor U wil ik mij buigen, U wil ik aanbidden, U wil ik herkennen als mijn Heer’. Want U alleen bent waardig, heilig en rechtvaardig U bent zo geweldig goed voor mij!

8 Alleen vrouwen: Voor U wil ik mij buigen, U wil ik aanbidden, U wil ik herkennen als mijn Heer’. Alleen mannen: Want U alleen bent waardig, heilig en rechtvaardig U bent zo geweldig goed voor mij!

9 Voor U wil ik mij buigen, U wil ik aanbidden, U wil ik herkennen als mijn Heer’. Want U alleen bent waardig, heilig en rechtvaardig U bent zo geweldig goed voor mij!

10 De TENT

11

12

13

14 Zo maar te gaan, Met Gods tent die ons leidt God wil ons tonen, “‘K wil bij je wonen” Zo maar te gaan, Met Gods tent die ons leidt Hij nodigt ons in Zijn heiligheid.

15 Zo maar te gaan, met het bloed van het lam God wil vergeven, Schuld van ons leven. Zo maar te gaan met het bloed van het Lam brandofferaltaar toont eeuwig Gods vlam.

16 Zo maar te gaan, door het stoffige zand Wat een geklater, ‘t reinigend water. Zo maar te gaan door het stoffige zand Koperen Wasvat brengt reinheid tot stand.

17 Zo maar te gaan In het schijnsel van goud Olie laat branden Licht op de wanden Zomaar te gaan In het schijnsel van goud De gouden kandelaar schijnt tot behoud

18 Zo maar te gaan Met een tafel vol brood Brood dat wil tonen Bij God te wonen Zomaar te gaan met een tafel vol brood Brood van het leven redt ons van de dood

19 Zo maar te gaan In een geur van gebed Biddende handen Wierook moet branden Zomaar te gaan in een geur van gebed ‘t reukofferaltaar geurt Jezus die redt

20 Zo maar te gaan …. Zomaar te gaan ……

21 De TENT


Download ppt "Welkom in deze kerkdienst op zevende lijdenszondag."

Verwante presentaties


Ads door Google