De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Vrijwilligersbeleid bij SVC’08.  Beoefenen en bevorderen van de voetbalsport in al zijn vormen. Wij doen dit door deel te nemen aan door de KNVB georganiseerde.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Vrijwilligersbeleid bij SVC’08.  Beoefenen en bevorderen van de voetbalsport in al zijn vormen. Wij doen dit door deel te nemen aan door de KNVB georganiseerde."— Transcript van de presentatie:

1 Vrijwilligersbeleid bij SVC’08

2  Beoefenen en bevorderen van de voetbalsport in al zijn vormen. Wij doen dit door deel te nemen aan door de KNVB georganiseerde competities -Zelf wedstrijden te organiseren -Evenementen op het gebied van voetbalsport te organiseren -Maatschappelijk Verantwoord Verenigen; invulling geven aan het Buurthuis van de Toekomst. Doel van de club

3 Hoe wordt de club bestuurd? Algemeen bestuur: 5 leden 10 commissies taken/ functies grotendeels uitgevoerd door vrijwilligers

4 Vrijwilligers waarborgen de continuïteit van de activiteiten binnen de Verenging De verbondenheid met de club wordt groter Vrijwilligerswerk vergroot de sociale samenhang Vele handen maken ligt werk en houden het daardoor voor iedereen leuk!  Alternatief: het aantrekken van professionals voor de diverse taken. Dit zou tot forse contributieverhoging leiden, iets wat niet wenselijk is in deze tijden van crisis. Waarom werken we met vrijwilligers?

5 Hoeveel vrijwilligers zijn er bij SVC’08 werkzaam? Ruim 100 vrijwilligers voorzitters,penningmeesters, secretarissen, leden. Trainers/leiders/scheidsrechters/ Haal en breng ouders Barmedewerkers en de keukenploeg Organisatoren toernooien/wedstrijdsecretariaat Onderhoudsploeg gebouw, enz. enz.

6 Waarom doen mensen vrijwilligerswerk? Het verruimt je horizonJe breidt je sociale contacten uit Het is een zinvolle en gewaardeerde vrijetijdsbesteding Het vergroot je werkervaring Het biedt mogelijkheden tot meedenken, adviseren en meebeslissen

7 Onze vrijwilligers vormen de kern van de vereniging! Om hun belangen beter te waarborgen binnen de vereniging willen wij dit seizoen starten met de oprichting van een vrijwilligerscommissie.

8  Beleid ontwikkelen  Vrijwilligers werven voor bestaande en nog te ontwikkelen functies en taken  Ondersteunen en begeleiden van vrijwilligers  In kaart brengen van opleidings- en scholing mogelijkheden  Belangen behartigen door het organiseren van overleg en functioneringsgesprekken. Doel en taken van de vrijwilligerscommissie.

9 Wij zijn op zoek naar leden voor de vrijwilligerscommissie! Iets voor u? Aarzel niet en meldt u aan! Wat gaan wij nog meer doen?  Op 5 januari 2013 organiseren wij het grote ouders/grootouders-ontbijt. Wij vragen uw aandacht voor onze vacatures en ouders en/of grootouders kunnen direct hun belangstelling voor een functie/taak kenbaar maken.  Binnenkort wordt de “vrijwilligersbalie” geopend. Hier kan men terecht voor vragen/suggesties maar ook voor de openstaande vacatures. Volg de ontwikkelingen hierover op de website


Download ppt "Vrijwilligersbeleid bij SVC’08.  Beoefenen en bevorderen van de voetbalsport in al zijn vormen. Wij doen dit door deel te nemen aan door de KNVB georganiseerde."

Verwante presentaties


Ads door Google