De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Schoolvisie – E.O.P. EEN HECHT TEAM « Elke teamlid is nodig en heeft het goede voor! » Met de neuzen in dezelfde richting! Samenhang! Gelijkgerichte visie!

Verwante presentaties


Presentatie over: "Schoolvisie – E.O.P. EEN HECHT TEAM « Elke teamlid is nodig en heeft het goede voor! » Met de neuzen in dezelfde richting! Samenhang! Gelijkgerichte visie!"— Transcript van de presentatie:

1 Schoolvisie – E.O.P. EEN HECHT TEAM « Elke teamlid is nodig en heeft het goede voor! » Met de neuzen in dezelfde richting! Samenhang! Gelijkgerichte visie! Vertrouwen in elkaar!

2 Schoolvisie – E.O.P. EEN HECHT TEAM « Elke teamlid is nodig en heeft het goede voor! » Een goede sfeer! Ik voel me goed! Ik ontwikkel! Bevordert samenhorigheid! Op elkaar steunen in goede en slechte tijden!

3 Schoolvisie – E.O.P. EEN HECHT TEAM « Elke teamlid is nodig en heeft het goede voor! » Samen werken, samenwerken! Elkaar beter leren kennen en appreciëren als mens Respect voor ieders standpunt en inbreng!

4 Schoolvisie – E.O.P. EEN HECHT TEAM « Elke teamlid is nodig en heeft het goede voor! » Verantwoordelijk zijn! Open communiceren! Samen verantwoordelijkheid dragen! Wees een betrokken teamlid!


Download ppt "Schoolvisie – E.O.P. EEN HECHT TEAM « Elke teamlid is nodig en heeft het goede voor! » Met de neuzen in dezelfde richting! Samenhang! Gelijkgerichte visie!"

Verwante presentaties


Ads door Google