De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Uw salarisstrook Voorbeeld salarisstrook Gegevens werknemer Gegevens van de werknemer. Verlaagt de in te houden loonheffing: Slechts bij één werkgever.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Uw salarisstrook Voorbeeld salarisstrook Gegevens werknemer Gegevens van de werknemer. Verlaagt de in te houden loonheffing: Slechts bij één werkgever."— Transcript van de presentatie:

1

2 Uw salarisstrook

3 Voorbeeld salarisstrook

4 Gegevens werknemer Gegevens van de werknemer. Verlaagt de in te houden loonheffing: Slechts bij één werkgever toe te passen! Gegevens van de werkgever. Periode van de loonberekening. Vaste gegevens voor de loonberekening. Percentage in te houden loonheffing bij “eenmalige” beloningen. Gegevens van de werknemer.

5 Voorbeeld salarisstrook

6 Gewerkt en gereserveerd CAO voorziet in eindejaarsuitkering van 5,7%. Per loonberekening wordt al bijgehouden wat wordt opgebouwd Bij elke loonberekening wordt al berekend hoeveel vakantiegeld wordt opgebouwd: 8% van brutoloon Contracturen en -dagen in deze loonperiode. Toevoeging en openstaand recht op door te betalen vakantieuren in deze loonperiode

7 Voorbeeld salarisstrook

8 De loonberekening Combineren van vaste gegevens met variabele gegevens: wat moet over deze loonperiode worden verloond! Overeengekomen brutosalaris voor deze loonperiode. Bruto toeslagen op salaris voor deze loonperiode: uiteindelijke brutoloon Werknemers aandeel in pensioenpremie voor deze loonperiode. Berekening van loon voor inhouding loonheffing: wat wordt daadwerkelijk ingehouden!. Bedrag voor kilometers dat onbelast mag worden vergoed. Uiteindelijk te betalen nettoloon voor deze loonperiode.

9 Voorbeeld salarisstrook

10 Cumulatieve gegevens Alle gegevens bij elkaar geteld van de loonberekeningen tot en met deze loonperiode!

11 Uitleg salarisstrook


Download ppt "Uw salarisstrook Voorbeeld salarisstrook Gegevens werknemer Gegevens van de werknemer. Verlaagt de in te houden loonheffing: Slechts bij één werkgever."

Verwante presentaties


Ads door Google