De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

HAAR Juf staat voor de klas en schrijft wat op het bord. Jantjeroept: "Juf, u heeft haar onder uw rechterarm". De juf wordt heel boos en zegt: "Foei Jantje,

Verwante presentaties


Presentatie over: "HAAR Juf staat voor de klas en schrijft wat op het bord. Jantjeroept: "Juf, u heeft haar onder uw rechterarm". De juf wordt heel boos en zegt: "Foei Jantje,"— Transcript van de presentatie:

1

2 HAAR Juf staat voor de klas en schrijft wat op het bord. Jantjeroept: "Juf, u heeft haar onder uw rechterarm". De juf wordt heel boos en zegt: "Foei Jantje, Ga jij voor de rest van de dag maar naar huis toe".

3 De volgende dag, is Jantje weer op school juf schrijft wat op het bord met haar linker hand en Jantje roept: "Juf, u heeft ook haren onder uw linkerarm". Roept de juf woedend: "D'r uit! voor de rest van de week". De maandag daarop mag Jantje de klas weer in

4 De juffrouw is door Jantje een beetje nerveus geworden en laat van de zenuwen een krijtje vallen. Zij bukt om dat krijtjeop te rapen. Hoort ze achter zich: "Dag juf, tot na de voorjaarsvakantie" Ik zie namelijk dat u nog meer haar heeft!!!!!!

5 Een manier van denken De juf staat voor haar klasje en vraagt aan Marco Paans: " Er zitten 6 vogels op een hek, je schiet er 2 dood, hoeveel vogels blijven er dan nog over?"

6 Marcoantwoordt: " Geen enkele, juffrouw, want de andere vogels gaan vliegen van het schieten" Nee, Marco, het antwoord is 4, maar je manier van denken bevalt me wel."

7 Dan vraagt Marco: Juf, ik heb ook en vraagje voor u: “3 vrouwen eten een ijsje, de eerste likt aan het ijsje, de tweede zuigt aan het ijsje en derde bijt erin. Hoe kan je nu zien welke vrouw getrouwd is?”

8 De juf wordt een beetje rood en zegt dan: "de vrouw die aan haar ijsje zuigt" “Nee," zegt Marco, "het is diegene met de trouwring om haar vinger, maar je manier van denken bevalt me wel!"

9 Blondje Een man was zijn gazon aan het maaien toen hij zijn knappe blonde buurvrouw naar buiten zag komen en die in snel tempo naar haar brievenbus liep Ze opende de bus, sloeg 'm weer dicht en rende terug naar binnen.

10 opende hem weer, sloeg 'm weer hard dicht ze zag er boos uit toen ze weer naar binnen liep Even later kwam ze opnieuw naar buiten, ging weer naar de brievenbus, Toen de man op het punt stond om de kantjes te maaien kwam het blondje voor de derde keer buiten ze liep weer naar de bus,opende die en sloeg 'm nog harder weer dicht dan de keren ervoor.

11 "Is er iets mis?" vroeg de man verbaasd. "Zeer zeker is er iets mis. Mijn stomme computer blijft maar melden: ER IS POST VOOR U!!!


Download ppt "HAAR Juf staat voor de klas en schrijft wat op het bord. Jantjeroept: "Juf, u heeft haar onder uw rechterarm". De juf wordt heel boos en zegt: "Foei Jantje,"

Verwante presentaties


Ads door Google