De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Pimp je outfit! Gemaakt door: Emkea Krekels. Dit ben ik Ik ben Emkea Krekels en ik ben 11 en een half. Ik ga naar groep 8 en mijn hobby’s zijn: o Hockey.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Pimp je outfit! Gemaakt door: Emkea Krekels. Dit ben ik Ik ben Emkea Krekels en ik ben 11 en een half. Ik ga naar groep 8 en mijn hobby’s zijn: o Hockey."— Transcript van de presentatie:

1 Pimp je outfit! Gemaakt door: Emkea Krekels

2 Dit ben ik Ik ben Emkea Krekels en ik ben 11 en een half. Ik ga naar groep 8 en mijn hobby’s zijn: o Hockey o Verhalen schrijven o Creatief bezig zijn o Toneelspelen Ik hoop dat jullie deze Powerpoint leuk vinden.

3 Dit is alles bij elkaar

4 Dit was een saai t-shirt met lange mouwen. Ik heb de mouwen er voor een groot deel afgehaald en er met textielverf op geschilderd.

5 Van een oud shirt naar een hip shirt. Dit is ook met textiel verf gedaan.

6 Dit was een lelijk shirt met lange mouwen. Ik heb er verschillende kopen op genaaid en dit is het geworden. Dit is een oog.

7 Een saai shirt, omgetovert tot een hip shirt. Ik heb een riempje gevingerhaakt. En die heb ik met de naaimachine vastgezet. Op de volgende dia zie ook een hoofdbandje en armbandje dat bij het riempje hoort.

8 Dit zijn een armbandje en een haarbandje, gevingerhaakt.

9 Een genaaid tasje, met de naaimachiene, met klitteband.

10 Een tasje, met de hand genaaid. Dit staat bij alles achterop. love

11 Slot Ik vond het heel erg leuk om dit allemaal te maken, en ik hoop jullie ook! Bedankt voor elke keer weer dat leuke tijdschrift!


Download ppt "Pimp je outfit! Gemaakt door: Emkea Krekels. Dit ben ik Ik ben Emkea Krekels en ik ben 11 en een half. Ik ga naar groep 8 en mijn hobby’s zijn: o Hockey."

Verwante presentaties


Ads door Google