De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Welk woord is fout gespeld? goet foud. Het is belangrijk dat je positief blijft denken. Het is slechts een kwestie van tijd voor het verkeerd gaat. Het.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Welk woord is fout gespeld? goet foud. Het is belangrijk dat je positief blijft denken. Het is slechts een kwestie van tijd voor het verkeerd gaat. Het."— Transcript van de presentatie:

1 Welk woord is fout gespeld? goet foud

2 Het is belangrijk dat je positief blijft denken. Het is slechts een kwestie van tijd voor het verkeerd gaat. Het overzicht van alle boeken is verdwenen. Er zit geen enkele vooruitgang in de rechtszaak. Deze beieenkomst heeft geen nut gehad.

3 Dit is een fantastische verrassing dat je er bij bent. De auteur was absoluut tevreden over zijn boek. De beloning is riant te noemen voor zo weinig werk. Jouw litteken is helemaal niet zichtbaar. De schijding zit op een andere plek in zijn kapsel.

4 Op deze overwinning is niks aan te merken. De stemming zit er als vanouds goed in. FC Twente wordt zeker nog een keer kampioen. Ik heb vandaag nog geen enkel goed idee gehad. Wat is die quiz een flouwekul zeg.

5 Komt er nog een vervolg op dat avontuur? Boekelo hoort bij de gemeente Enschede. De jongen zit al dagen op een roze wolk. Loop niet zo de clown uit te hangen. De burgermeester had geen enkel idee wat hij wilde.

6 De bijnaam van het Nederlands elftal is oranje. De aanhouding van de verdachte was onverwacht. De jongen zag er erg benauwd uit. Blijkbaar heb je goed over je antwoord nagedacht. Je had presies genoeg punten verzameld.

7 De president kreeg een fantastisch ontvangst. Jij vertelt elke dag 3 keer hetzelfde stomme grapje. Zonder pas krijg je geen toegang tot dit concert. Rotterdam is een belangrijke havenstad. De wedstrijden beginnen zondag allemaal teglijk.

8 Het meisje is wel een heel erg gevoelig type. De werknemer kreeg ontslag na zijn diefstal. Deze straat heeft een vervelende vernauwing. Ghandi deed alleen aan vreedzaam protest. Jij hebt ontzetend geluk gehad met deze overwinning.

9 Ga rechtop zitten voor je begint te schrijven. “The never ending story” is een eindeloos verhaal. Wil je in het vervolg eerst vragen voor je iets pakt? Ik heb mijn rechterhand al 2 keer gebroken. Heftug is geen boek van Carry Slee.

10 Door de vele regen is het land erg vruchtbaar. Een smetteloos uniform is verplicht tijdens inspectie. Een kilometer is duizend meter. Een ander woord voor jungle is oerwoud. De rauwkaart sprak van een onverwacht overlijden.

11 Op de gevel van het herenhuis staat het teken van de VOC De hele familie van de koningin is van adel. Tal van bejaarden had last van de griep. De kleuter stond te huilen van de pijn. De kalferen stonden heerlijk in de wei te herkauwen.

12 Het hoeft niet zonnig te zijn, als het maar niet regent. De temperatuur bleef constant 25 graden. Afgelopen winter was het weer ijzig koud in Twente. In de woestijn kan het wel 50 graden worden. De termometer gaf maar liefst 35 graden aan.

13 Onze school heeft 11 lokalen in één gebouw. Alle meisjes waren een beetje verliefd op Justin. Ook voor kleine spinnetjes is juf erg bang. Met kerst hebben vele families leuke tradities. De cowboy greep meteen naar zijn piestool.

14 De pop had een vreselijk leuk kettinkje. In de zomer zitten er veel insecten in de keuken. Deze gemene opmerking was duidelijk opzet. Er gaat hier werkelijk niks goed vandaag. De cijfers staan verkeerd ingevuld in de tabbel.

15 We hebben uitgebreid gesproken over de opdracht. De bliksem sloeg twee keer in op dezelfde plek. De vrouw ging dagelijks naar de winkel. Gedurende een maand zal de politie controleren. Ik heb helemaal geen zin om een speletje te spelen.


Download ppt "Welk woord is fout gespeld? goet foud. Het is belangrijk dat je positief blijft denken. Het is slechts een kwestie van tijd voor het verkeerd gaat. Het."

Verwante presentaties


Ads door Google