De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Elektronische masterproef Wat, hoe, waarom?. WAT? Paper identiek als gedrukte versie o Titelblad geïntegreerd Werk je thuis met een andere versie van.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Elektronische masterproef Wat, hoe, waarom?. WAT? Paper identiek als gedrukte versie o Titelblad geïntegreerd Werk je thuis met een andere versie van."— Transcript van de presentatie:

1 Elektronische masterproef Wat, hoe, waarom?

2 WAT? Paper identiek als gedrukte versie o Titelblad geïntegreerd Werk je thuis met een andere versie van Office (of met Mac), voeg het titelblad dan in ‘on campus’ o Bijlagen apart (eventueel de bijlagen uit je gedrukte paper die je niet kan opnemen in Word) Template = fiche (metadata) o Naam Voornaam o Titel: alleen hoofdletters waar grammaticaal vereist o Aantal pagina’s = aantal pagina’s van het Word- document met je paper o Bijlage: alleen als er zijn!

3 Hoe? In een doosje o Gebruik de template voor het cd-hoesje (ad valvas) o Paper afleveren als Word-document Naam_voornaam (waarbij je naam in 1 woord wordt geschreven) o Template (metadata) afleveren als Word-document Naam_voornaam_fiche (waarbij je naam in 1 woord wordt geschreven) Bijlagen op een aparte schijf!

4 Waarom? Heden: o Masterproef wordt aangeboden op Toledo o Beveiligde pdf o Metadata opzoekbaar in Limo o Vermelding bijlagen Aparte schijf nodig, zodat onbeveiligde paper niet kan worden gekopieerd Toekomst? o Repository -> mogelijk ander formaat -> origineel Word- document is nodig voor eventuele conversie

5 Dus! Afspraken in verband met het indienen van de Masterproef Wat geef je af op het secretariaat? 1. De papieren versie van je masterproef: 2 exemplaren (3 exemplaren als er een copromotor is) + 1 kopie van het titelblad. 2. De elektronische versie van je masterproef: een cd-rom met slechts 2 Worddocumenten: - de hele masterproef in één Worddocument. Naam van het document: Familienaam_Voornaam - een fiche met gegevens in verband met je masterproef in een Worddocument. Gebruik hiervoor de template ad valvas. Naam van het document: Familienaam_Voornaam_fiche. Indien er bij de papieren versie ook multimedia horen zoals een dvd of een cd-rom, dan moet hiervan ook een extra exemplaar bij de elektronische versie worden afgegeven. De papieren versie en de elektronische versie lever je in op het secretariaat. De uiterste deadline voor het indienen van de masterproef staat vermeld in het tijdspad. Respecteer de deadlines strikt. Masterproeven die later ingediend worden, worden niet meer aanvaard.


Download ppt "Elektronische masterproef Wat, hoe, waarom?. WAT? Paper identiek als gedrukte versie o Titelblad geïntegreerd Werk je thuis met een andere versie van."

Verwante presentaties


Ads door Google