De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De bloemschikking. Rose is de kleur van de derde adventszondag. Het paars (de kleur van ootmoed en verwachting) mengt zich met het wit van kerst (de kleur.

Verwante presentaties


Presentatie over: "De bloemschikking. Rose is de kleur van de derde adventszondag. Het paars (de kleur van ootmoed en verwachting) mengt zich met het wit van kerst (de kleur."— Transcript van de presentatie:

1 de bloemschikking

2 Rose is de kleur van de derde adventszondag. Het paars (de kleur van ootmoed en verwachting) mengt zich met het wit van kerst (de kleur van licht en hoop). Met toenemende hoop zien we uit naar het licht van Kerst en drie brandende kaarsen beelden dit uit. Klimop staat voor trouw.

3 Gods plan met Zijn volk gaat door, er komt verlossing! Het onrecht (de distels) horen niet bij God en mens. De wegwijzer wijst naar de andere kant van de boog van hoop waar paars roze wordt.

4 God wijst ons naar het Licht dat komt. Dat Licht zal alles wat krom was recht maken. Zijn hand draagt dit alles (het vingerblad). Het takkenstramien staat voor het recht dat gedaan zal worden, maar ook voor het vaste plan dat God met ons leven heeft.

5 De paarse en roze bloemen geven met hun kleuren Gods trouw en belofte weer met uitzicht op het Licht van Bethlehem.


Download ppt "De bloemschikking. Rose is de kleur van de derde adventszondag. Het paars (de kleur van ootmoed en verwachting) mengt zich met het wit van kerst (de kleur."

Verwante presentaties


Ads door Google