De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Welkom in Hotsjietonia. Dit wil ik vertellen Hier staan voorbeelden, vul het zelf aan Scouting in Nederland Dit is mijn groep Het dorp Hotsjietonia De.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Welkom in Hotsjietonia. Dit wil ik vertellen Hier staan voorbeelden, vul het zelf aan Scouting in Nederland Dit is mijn groep Het dorp Hotsjietonia De."— Transcript van de presentatie:

1 Welkom in Hotsjietonia

2 Dit wil ik vertellen Hier staan voorbeelden, vul het zelf aan Scouting in Nederland Dit is mijn groep Het dorp Hotsjietonia De themafiguren

3 Wat is Scouting? Bij Scouting –Speel je buiten –Ga je op kamp –Doe je leuke dingen –Doe je uitdagende spelletjes –Leer je samenwerken –Leer je samen spelen

4 Welkom in het dorp Hotsjietonia

5 De themafiguren van dorp Hotsjietonia

6 Ik stel aan u voor STUITER Hi! Ik ben Stuiter. Ga je met me mee naar het dorp Hotsjietonia? Daar wonen leuke mensen en grappige dieren. FLEUR KLEUR Ik vertel graag verhalen. Maar niet vanuit mijn luie stoel. Het wordt juist extra leuk met mooie kleren en prachtige decors. STERRE STROOM Samen met mijn broer Steven ga ik regelmatig op avontuur.Met onze boot varen we de wereld rond. STEVEN STROOM Kaart en kompas lezen kan ik heel goed. Ik help Sterre als we gaan varen. En zij helpt mij als ik bang ben voor iets. NOA Ik lig vaak heerlijk op de kussens van mijn huisje te dromen. Ik krijg vaak bezoek van vrienden, zoals mijn goede vriend Stanley. Ik lees graag en houd van yoga. ROZEMARIJN Ik ben bijna altijd in mijn tuin te vinden. Of in de keuken, daar maak ik lekkere hapjes voor mijn man Professor Plof en alle buren.

7 Ik stel aan u voor KEET KLEUR Als ik kan kliederen met verf ben ik blij. Alles wordt mooier als er wat kleur op zit. Gelukkig vindt mijn moeder dat ook! PROFESSOR PLOF Proefjes doen is het leukste dat er is! Een beetje van dit en een beetje van dat. Ik probeer wel eens wat…… STANLY STEKKER Sleutelen, puzzelen, knutselen, computeren of bouwen. Ik maak graag dingen. Van robots tot handige afstandbedieningen. REBBEL In vind het leuk om Bas te helpen en ik ben dol op dieren. In ons dorp is het heel gezellig. Ik klets met iedereen. BAS BOS Samen met Rebbel, mijn vrouw, woon ik aan de rand van het bos. Als boswachter ben ik bijna altijd buiten.

8 Veel plezier in Hotsjietonia


Download ppt "Welkom in Hotsjietonia. Dit wil ik vertellen Hier staan voorbeelden, vul het zelf aan Scouting in Nederland Dit is mijn groep Het dorp Hotsjietonia De."

Verwante presentaties


Ads door Google