De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Is op zoek naar jou. M: Milieu O: Op S: School MOS is een organisatie die werd opgericht door het Departement Leefmilieu, Natuur en Energie. Zo wil men.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Is op zoek naar jou. M: Milieu O: Op S: School MOS is een organisatie die werd opgericht door het Departement Leefmilieu, Natuur en Energie. Zo wil men."— Transcript van de presentatie:

1 is op zoek naar jou

2 M: Milieu O: Op S: School

3 MOS is een organisatie die werd opgericht door het Departement Leefmilieu, Natuur en Energie. Zo wil men kinderen in de Vlaamse Gewesten aanmoedigen om ook op school zorg te dragen voor het milieu.

4 Proberen te overtuigen dat recycleren echt nodig is. Laten zien dat recycleren cool en leuk kan zijn. Dat ook kinderen kunnen meehelpen om het milieu te verbeteren. Wij bereid zijn om onze handen vuil te maken. In oktober krijgen we ons tweede logo. Het derde en laatste logo komt in zicht.

5 Meer groen op school Afval verminderen Het nieuwe thema voor dit schooljaar is…… WATER

6

7 Dus hebben we jou echt nodig !!!! ???

8 Naar wie zijn we op zoek ? Je bent niet bang om je handen vuil te maken…

9 Je hebt een hart voor de natuur Je vindt het belangrijk dat we als school zo weinig mogelijk afval produceren Je wil geen energie en water verspillen

10 Je vindt het niet erg om dit aan andere leerlingen van onze school uit te leggen.

11 Je offert met plezier je middagpauze op. We komen elke dinsdag en donderdag na het eten samen. Je werkt graag samen met anderen ….

12 Je werkt graag in de tuin… Je houdt van groen en diertjes

13 Zeker niet onbelangrijk; we lachen en maken veel plezier maar er wordt ook hard gewerkt en serieus nagedacht….

14 Hoe ? Schrijf in 5 - 10 regels waarom je bij de groene raad wil komen en lever je blad ten laatste in op 24 september bij juf Cindy. Je kan het ook mailen naar cindy.laureyssens@xaveriuscollege.be


Download ppt "Is op zoek naar jou. M: Milieu O: Op S: School MOS is een organisatie die werd opgericht door het Departement Leefmilieu, Natuur en Energie. Zo wil men."

Verwante presentaties


Ads door Google