De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

5 te gebruiken gereedschappen voor het perfecte verfwerk in je woning Voor een goed verfwerk is er meer nodig dan enkel een kleurtje kiezen. Doch, een.

Verwante presentaties


Presentatie over: "5 te gebruiken gereedschappen voor het perfecte verfwerk in je woning Voor een goed verfwerk is er meer nodig dan enkel een kleurtje kiezen. Doch, een."— Transcript van de presentatie:

1 5 te gebruiken gereedschappen voor het perfecte verfwerk in je woning Voor een goed verfwerk is er meer nodig dan enkel een kleurtje kiezen. Doch, een leuke kleur kiezen is al een cruciale drempel, maar de juiste accessoires gebruiken kan wonderen verrichten en je woning een compleet nieuwe look geven. Hier zijn 5 must-have verfaccessoires voor een professioneel verfwerk:

2 1. Verfapplicator De verfapplicator zal er voor zorgen dat de hoeken volledig geverfd worden. De applicator bezit over een verfspons die je kan laden met verf om vervolgens je hoeken mee te verven. Met de applicator hoef je de hoeken niet meer af te plakken voor je aan het verfwerk begint.

3 2. Beschermingsbril Of het nu gaat om een kleine retouche of een compleet verfwerk, een beschermingsbril is altijd aangeraden. Verven is vaak een vuil werkje waar je al snel eens morst en spat. Een berschermingsbril zal er voor zorgen dat de verfspatten niet in je ogen terecht komen, en dit vooral wanneer je een plafond verft.

4 3. Schildersmes Schildersmessen lijken op het eerste zicht misschien onnodig, maar zij zijn één van de belangrijkste accessoires voor een goed verfwerk. Een verfkrabber is handig wanneer je oude verf moet afschrapen vooraleer je een nieuwe laag verf aanbrengt. Ook wanneer je verf hebt op vensters en deuren is het handig om een verfkrabber te gebruiken.

5 4. De verfrooster Elke keer dat je een verfbakje moet gebruik, bedek je die het best met een plastiekfolie of een stukje aluminiumfolie. Dit zal er voor zorgen dat het bakje proper blijft. Al de verf zal op het plastiek of de folie blijven. Dit is een handige geldbesparende tip. Wanneer je een nieuwe kleur gebruikt, verander je simpelweg de folie in het bakje.

6 5. Handige verfemmer Een verfemmer is een ideaal tijdbesparend verfaccessoire. Een handige emmer kan je tijd halveren. Elke keer dat er geen verf meer op je borstel is, hoef je je niet te bukken om je borstel of verfrol te herladen, en dat is wat enorm veel tijd zal uitsparen.

7 Vele gereputeerde verfwinkels bieden een hele keuze aan verfkleuren aan; Je vindt zonder twijfel de kleur die je zoekt in hun collectie. Deze winkels offeren verf van topkwaliteitsmerken die bekend staan om hun duurzaamheid. Sommige van deze winkels bieden ook een hele collectie aan verfaccessoires aan. Denk aan deze verf winkels wanneer je wilt verven in je woning. Ook kleuradvies wordt aangeboden in het geval je echt niet kan kiezen welke kleur je nu in je woonkamer, keuken of gangen wil aanbrengen. Wees zeker dat je alle juiste verfaccessoires op je hebt die je nodig zal hebben voor een strak verfwerk.verf winkels


Download ppt "5 te gebruiken gereedschappen voor het perfecte verfwerk in je woning Voor een goed verfwerk is er meer nodig dan enkel een kleurtje kiezen. Doch, een."

Verwante presentaties


Ads door Google