De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Door Ricardo. Uitleg Deze presentatie gaat over het bouwen van een brug. Het vereist de volgende eisen: 1 Goed teamwerk 2 Een stille hand 3 Een goede.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Door Ricardo. Uitleg Deze presentatie gaat over het bouwen van een brug. Het vereist de volgende eisen: 1 Goed teamwerk 2 Een stille hand 3 Een goede."— Transcript van de presentatie:

1 Door Ricardo

2 Uitleg Deze presentatie gaat over het bouwen van een brug. Het vereist de volgende eisen: 1 Goed teamwerk 2 Een stille hand 3 Een goede concentratie Als je het hebt kan je beginnen met het bouwen van een brug. Wij hebben vandaag een brug van spaghetti gemaakt. Het is niet zo moeilijk als je het samen doet. Wij krijgen eerst de uitleg, daarna mogen we beginnen met het bouwen van een brug. We vertellen elkaar informatie die we samen goed kunnen gebruiken.

3 Goed teamwerk Een mooie brug bouwen doe je niet zomaar. Daarom heb je een goed team nodig. Zakt je brug in? Dan beginnen we opnieuw totdat het de perfecte brug is.

4 Begin Wij krijgen onze les van onze mentor die ons uitlegt wat er van ons verwacht wordt. Daarna krijgen we onze materialen om te beginnen. Langzaam wordt het makkelijker en gaat het beter. We maken daarbij ook veel lol met het lijmpistool en zo gaan we verder en verder tot wij onze brug af hebben.

5 Praten Wij praten ook veel in de les en maken veel lol met z’n allen. We zijn natuurlijk ook serieus aan het werk. Kijk maar naar het resultaat!!.

6 Einde Als wij klaar zijn laten we het zien aan onze mentor en de andere daarbij krijgen we complimenten als we het verdienen. Om het af te sluiten worden er foto’s gemaakt. Daarna wordt bepaalt welke brug de beste is en sluiten we af.


Download ppt "Door Ricardo. Uitleg Deze presentatie gaat over het bouwen van een brug. Het vereist de volgende eisen: 1 Goed teamwerk 2 Een stille hand 3 Een goede."

Verwante presentaties


Ads door Google