De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Ik ben Martijn en ik droom er van om later bij PSV te voetballen omdat het de beste club van Nederland is.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Ik ben Martijn en ik droom er van om later bij PSV te voetballen omdat het de beste club van Nederland is."— Transcript van de presentatie:

1

2

3

4 Ik ben Martijn en ik droom er van om later bij PSV te voetballen omdat het de beste club van Nederland is

5 Een goede dubbel tennisster te worden met Lotte net zo als de zusjes Williams! Groetjes Iris

6 Ik droom er van om later … rijk te worden omdat… ik dan veel kan kopen!!!!!!en natuurlijk om gelukkig te worden!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Lisanne  Geld!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

7 Een hele goede voetbalster te worden. En dat ik dan in het Nederlands elftal kom van de meiden! En ik hoop dat ik ook gezond en gelukkig wordt! Groetjes Quinty

8 Ik droom over een groot huis met 6 keukens 35 badkamer 25 slaapkamers en binnen en buiten zwembad een lift in mijn huis en 4 hectare tuin. Ik droom daar van omdat ik dat huis een keertje van binnen op tv had gezien en dat was een heel mooi huis. sander  Geld!!!!

9 Ik droom over veel geld heel veel geld, Dat ik lekker alles kan kopen!! Mooie auto’s, geld en naar de Olympische spelen gaan met Taekwondo. Ik zou ook een deel aan het goede doel geven. tom GELD!!

10 om een leuke vriendin te krijgen en dat ik best rijk word met een groot huis. Ik zou ook graag architect of chirurg willen worden. Met tennissen zou ik net zo goed als Federer willen worden

11 Ik droom van een mooi huis rijk worden en een hele gezonden familie en lol hebben!

12 Op de Olympische spelen te staan met Tae-kwon- do, rijk worden, een leuk gezinnetje en natuurlijk een mooi huis!

13 Samen met Iris een goede tennisster te worden net zoals de zusjes Williams. Ik droom er ook van om gelukkig te worden en leuke vrienden en vriendinnen te hebben Groetjes Lotte b.

14 En ik droom er ook van om zulke huizen te ontwerpen.

15

16 Ik droom ervan om later een beroemde kapster te worden. En om gelukkig en gezond te blijven. Groetjes Alysa!

17 Ik droom er van om het k1 in japan te winnen nick

18 Ik droom ervan om gelukkig, rijk en gezond te zijn. Ook droom ik er van om heel beroemd te worden ( het liefste met dansen of met zingen). Ook hoop ik dat als ik later groot ben in een groot huis woon! Veder zie ik het wel! Lotte al

19 Nog beter in rugby te worden dan mijn vader dus ga mijn best doen want mijn vader zit in het Nederlands team joey

20 Hier zie je een plattegrond van een huis !!  Ik wil graag binnenhuisarchitect worden omdat ik het een leuk beroep vind. En omdat ik het leuk vind om dingen te tekenen en inrichten. Je verdient er veel geld mee!  Hier zie je een villa met zwembad !!!  Irene’s droom.

21 Ik droom ervan om een gezond en gelukkig leven te hebben. En ook nog heel lang te dansen en te voetballen. En ook een hele leuke vakantie te hebben als ik naar Indonesië ga! Groetjes Jody

22 Ik droom er van om bij ajax te voetballen omdat ik dat een hele goeie club vindt. En dan hoop ik dat ik veel geld verdien en een mooie auto krijg!

23 Hoi ik ben Annelot, Mijn droombaan is: binnenhuisarchitect of Stylist. Want, het lijkt me leuk om dingen te ontwerpen en om huizen aan te kleden. En dat je dan andere mensen blij maakt. Ik wil natuurlijk wel een beroemde Binnenhuisarchitect of Stylist. Je kan je altijd lekker uitleven met het ontwerpen van dingen. Mijn favoriete merk Pip studio. Moet natuurlijk ook gebruikt worden.

24 Sydney’s droom Hoi ik ben Sydney en ik droom ervan om fysiotherapeute te worden. Omdat het mij een interessante baan lijkt. Sydney’s droombaan Dit is wat fysiotherapeuten doen!

25 Mijn droom is om goed te leren koken en net zo goed te worden als Gordon Ramsey maar zonder dat gevloek En als dat niet lukt rechercheur ik wil graag rijk worden en gezond blijven en ik wil graag een mooie Esten Martin DBS

26 Ik droom ervan om piloot te worden. Wand het lijkt mij een super leuke baan wand ik vind vliegen ook leuk. Als dat niet lukt wil ik stjoerd worden dat is een mannelijke stjuwades. Ik hoop dat ik door een die baan rijk word en een mooi huis heb op een prive eilanden een mooie auto heb. En altijd nog een mooi privé jet. Dave van der steen

27 Ik wil later net zo goed worden als Cristiano Ronaldo met voetbal! En natuurlijk Ook van die mooie vrijentrappen nemen !


Download ppt "Ik ben Martijn en ik droom er van om later bij PSV te voetballen omdat het de beste club van Nederland is."

Verwante presentaties


Ads door Google