De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

DE RANK CHRISTELIJKE BASISSCHOOL Open dag Woensdag 17 februari van 9.00 u. tot 12.00 u. U bent van harte welkom met uw kind!

Verwante presentaties


Presentatie over: "DE RANK CHRISTELIJKE BASISSCHOOL Open dag Woensdag 17 februari van 9.00 u. tot 12.00 u. U bent van harte welkom met uw kind!"— Transcript van de presentatie:

1 DE RANK CHRISTELIJKE BASISSCHOOL Open dag Woensdag 17 februari van 9.00 u. tot 12.00 u. U bent van harte welkom met uw kind!

2 DE SCHOOL De Rank is een gezellige school met leuke kinderen en leerkrachten. De school is een christelijke school en elke ochtend staan we daar even bij stil. Op school is er structuur. Er wordt netjes gewerkt en we verbeteren en ontwikkelen onszelf. Er wordt Engels gegeven in alle groepen. Er is een plusgroep en nog veel meer zoals: gymlessen, muzieklessen, judo voor kleuters, digitale software voor alle leerlingen en een onderwijsassistente. Onze directeur heet: Chris Mulder.

3 DE VAKKEN De volgende vakken worden gegeven op de Rank: Rekenen (Pluspunt), taal en spelling (Taal actief 4), aardrijkskunde, topografie, geschiedenis (Wijzer), Engels (Take it easy), woordenschat (Taal actief 4), natuur en techniek. Daarnaast hebben we ook nog: gym, muziek, handvaardigheid,en verkeer, kanjertraining, zingen en godsdienst. https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=2zG 7d1jbgkI https://www.youtube.com/watch?feature=p layer_detailpage&v=Res0EjDw0Rg

4 ENGELS Vanaf groep 1 tot en met groep 8 hebben wij Engelse lessen. Met als methode “My name is Tom” voor de groepen 1 en 2. En “Take it easy “voor de groepen 3 t/m 8. Voor groep 4 en 5 hebben wij juf Anne: De Engelse juf. https://www.youtube.com/ watch?feature=player_detai lpage&v=zgUvTsLTOBk

5 EXTRA HULP Bij leerproblemen zoals dyslexie, rekenproblemen en andere problemen geven leraren hulp en ondersteuning. Maar niet alleen de juffen en meesters helpen de kinderen ook groep 8 helpt, bijvoorbeeld met het lezen bij groep 3.

6 GROEP 1 EN 2 We hebben een apart schoolplein en gymzaal voor de kleuters. Daar kunnen ze heerlijk spelen en bewegen. Ook krijgen de kleuters judo bij ons op school.

7 DIGITAAL Bij ons op school hebben we veel vakken digitaal. De vakken worden uitgelegd met behulp van een computerprogramma. Rekenen en taal, maar ook de methode Wijzer is een leuk digitaal programma. Kinderen kunnen achter de computer op eigen niveau aan het werk. en we hebben natuurlijk een leuke schoolwebsite: www.deranksassenheim.nl

8 SCHOOLPLEIN Afgelopen zomer hebben we hard gewerkt met ouders en kinderen aan ons groene schoolplein. Het resultaat mag er zijn. We vinden het heerlijk om in de pauze buiten te spelen. Gelukkig kunnen we ook nog voetballen..

9 FEESTDAGEN Naast de gebruikelijke feestdagen: Sinterklaas, Kerst, Pasen, Koningsspelen en een sportdag, organiseerde de Rank dit jaar ook een kerstwandeling door heel Sassenheim. Hier kwamen we zelfs mee in de krant. Natuurlijk doen we ook mee met de jaarlijkse voorleeswedstrijd en de Kinderboekenweek. Dit jaar hebben we bij de Koningsspelen ook een sponsorloop. De opbrengst besteden we aan boeken en een geluidsinstallatie.

10 NASCHOOLSE EN TUSSEN SCHOOLSE OPVANG Binnen de Rank maken wij gebruik van Trias. Zij verzorgen de voorschoolse, tussenschoolse en naschoolse opvang. Wij, de kinderen van de Rank, vinden het gezellig om samen met anderen te lunchen en buiten te spelen.

11 GOEDE DOELEN. Elk jaar helpen wij de Voedselbank en dan verzamelen we extra voedsel in voor mensen die dat hard nodig hebben. Vorig jaar hebben we ook meegedaan aan de actie: “wandelen voor water”. We zamelen zendingsgeld in. De opbrengst hiervan gaat naar Happy & Joy. Happy & Joy is een stichting voor een kleuterschooltje in Uganda.

12 Deze powerpoint is gemaakt door: De plusgroep.


Download ppt "DE RANK CHRISTELIJKE BASISSCHOOL Open dag Woensdag 17 februari van 9.00 u. tot 12.00 u. U bent van harte welkom met uw kind!"

Verwante presentaties


Ads door Google