De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Beroepsoriëntatie (BO) Opleiding Verpleegkunde Cohort 2015 Ragna Raaijmakers Docent Werkplekleren Productbeheerder beroepsoriëntatie.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Beroepsoriëntatie (BO) Opleiding Verpleegkunde Cohort 2015 Ragna Raaijmakers Docent Werkplekleren Productbeheerder beroepsoriëntatie."— Transcript van de presentatie:

1

2 Beroepsoriëntatie (BO) Opleiding Verpleegkunde Cohort 2015 Ragna Raaijmakers Docent Werkplekleren Productbeheerder beroepsoriëntatie

3 Periode van de BO De helft van onderwijsperiode 2 of 4 Totaal128 uur = 16 dagen van 8 uur Schoolvakanties en feestdagen vrij* Voor deelname aan de VGT wordt 8 uur in mindering gebracht op de BO. * Enkele instellingen maken hier andere afspraken over met de studenten.

4 Doelen van de BO Beeldvorming van de rol van de hbo-verpleegkundige Kennismaken met werken in een zorgorganisatie Oriënteren op het werkveld waarin de beroepsoriëntatie plaats vindt. Ontwikkeling van de beroepshouding. Kennismaken met principes van zelfgestuurd leren in de praktijk.

5 Doelstelling BOV Zicht op doelen van de BO. Duidelijkheid over opdrachten en beoordeling Op de hoogte van de instelling en afdeling Zicht op je leerstijl Werken met leerdoelen

6 Opdrachten BO Werken aan een leerdoel Reflectie middels Pecha Kucha

7 Begeleiding Wie heeft welke rol? Studieloopbaanbegeleider Docent werkplekleren Werkvelddeskundige / leidinggevende

8 Beoordeling Beoordeling voldaan of niet voldaan door SLB’er op basis van: advies en feedback over de BO van de werkvelddeskundige(n). Je schriftelijke evaluatie van je leerdoel. je reflectie op de vraag of het beroep van HBO- verpleegkundige jou past. Je inbreng tijdens de BOV en BON.

9 Praktische zaken Aan-afwezigheid Problemen tijdens de BO

10


Download ppt "Beroepsoriëntatie (BO) Opleiding Verpleegkunde Cohort 2015 Ragna Raaijmakers Docent Werkplekleren Productbeheerder beroepsoriëntatie."

Verwante presentaties


Ads door Google