De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Uitgekookt Hertog Jan. Programma Ontvangst + koffie Voorwoord voorzitter Presentatie door vertegenwoordiger Marco Otte van Hertog Jan Geschiedenis brouwerij.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Uitgekookt Hertog Jan. Programma Ontvangst + koffie Voorwoord voorzitter Presentatie door vertegenwoordiger Marco Otte van Hertog Jan Geschiedenis brouwerij."— Transcript van de presentatie:

1 Uitgekookt Hertog Jan

2 Programma Ontvangst + koffie Voorwoord voorzitter Presentatie door vertegenwoordiger Marco Otte van Hertog Jan Geschiedenis brouwerij Foto presentatie Proeven van 3 bieren Pauze Film Verrassing Rondvraag

3 Presentatie door Marco Otte

4 Geschiedenis van de brouwerij Geschiedenis Hertog Jan brouwerij Jan van Brabant

5 Jan I van Brabant

6 Foto presentatie

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23 Hertog Jan Primator Primator is een bijzonder bier met een aangenaam volmondige moutsmaak. Door de beste moutsoorten en saazerhop ontstaat een stevige dorstlesser met een verassend zachte bitterheid.Dit lichtgele bier met een lage gisting en een alcoholpercentage van 6% heeft een aangename bittere afdronk.

24 Hertog Jan Karakter Door een uitgelezen selectie van prestige mout heeft karakter de kleur van roodkoper. Het is fruitig van smaak en met volwassen bittertonen. De frisheid en alcohol 7,5% maken het een biertje om lekker voor te gaan zitten.

25 Hertog Jan Tripel De tripel zegt ook iets over het zwaarte van het bier. Met het hoge alcoholpercentage van 8,5 % met en hoge gisting, heeft dit biertje alles wat een trippel nodig heeft. Een mooi blond biertje van kleur en moutig tot zoet van smaak en met een bitterheid en een palet van fruit.

26 Pauze

27 Koken met Hertog Jan bieren Beenham gesmoord in bier (Hertog Jan Grand Prestige) Kipsaté in bier gemarineerd (Hertog Jan Dubbel) Mosselen in bier gekookt (Hertog Jan Bockbier)

28 Hertog Jan Grand Prestige Grand prestige word ook wel gerstewijn genoemd. Niet alleen om het alcohol percentage van 10 %, maar ook vanwege de rijpe en volle smaak waarin zoet en bitter duidelijk te onderscheiden zijn. En mede dankzij de hoge gisting en tweede gisting in de fles, is dit dan een ook een biertje om voor te gaan zitten.

29 Hertog Jan Dubbel De dubbel is een traditioneel biertje van hoge gisting. Met gebruik van al uw zintuigen is dit biertje het proeven waard. Het 7%alcohol volle biertje met een hoge gisting, heeft een mooie schuimkraag. Een roodbruine kleur, vol van aroma en heeft een moutige en zoete afdronk

30 Hertog Jan Bockbier Door de traditionele hoge gistingsproces levert het dit biertje dan ook een uitgesproken koppig karakter, met een volle romige smaak en waarin een vleugje karamel valt te ontdekken. Een bitterzoet herfstbier met 5% alcohol wordt dit bier dan ook door velen gewaardeerd

31 Mitra slijterij Elburg ook voor al uw speciaalbieren

32 Hartelijk dank voor uw aandacht ArnoMarcel Patrick Martijn (Proefmeester) (PR) (Camera) (Auteur)


Download ppt "Uitgekookt Hertog Jan. Programma Ontvangst + koffie Voorwoord voorzitter Presentatie door vertegenwoordiger Marco Otte van Hertog Jan Geschiedenis brouwerij."

Verwante presentaties


Ads door Google