De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Mannen op de pabo en in het onderwijs. Wat cijfers Landelijk in primair onderwijs Veel meer vrouwelijke leerkrachten Landelijk op pabo’s Verhouding man-

Verwante presentaties


Presentatie over: "Mannen op de pabo en in het onderwijs. Wat cijfers Landelijk in primair onderwijs Veel meer vrouwelijke leerkrachten Landelijk op pabo’s Verhouding man-"— Transcript van de presentatie:

1 Mannen op de pabo en in het onderwijs

2 Wat cijfers Landelijk in primair onderwijs Veel meer vrouwelijke leerkrachten Landelijk op pabo’s Verhouding man- vrouw 80%-20% 87% 13%

3 Cijfers pabo Thomas More voltijd deeltijd

4 Veel onderzoek momenteel Nu hot: Onderzoek naar - wat mannen willen - wat anders is aan mannen zodat ze beter begeleid kunnen, waardoor ze ‘binnen’ blijven Maar Delfos zegt: er zijn meer overeenkomsten dan verschillen Wees bewust van de verschillen in de opvoeding en begeleiding maar de overeenkomsten maken de relatie.

5 Werkwijze http://nl.padlet.com/wall/xjsdubcapbd0 Tafelgroep met een tafelvoorzitter die het proces bewaakt en verslag uitbrengt via zijn telefoon. Stelling/onderzoeksuitkomst lezen en de mannen/jongens hierop bevragen. Wat zijn jullie wijzer geworden naar aanleiding van het gesprek? Zet een korte samenvatting of opvallende uitspraak op de ‘muur’.

6 Jongens op de pabo hebben meer structuur nodig bij het maken van opdrachten.

7 Jongens hebben in de stage meer vrijheid en ruimte nodig met betrekking tot het uitvoeren van opdrachten.

8 Jongens/mannen waarderen directe feedback meer in hun leerproces.

9 Jongens/mannen hebben een speciale mentor nodig op de werkvloer en een aangepast curriculum op de pabo.

10 Uitspraken op de muur


Download ppt "Mannen op de pabo en in het onderwijs. Wat cijfers Landelijk in primair onderwijs Veel meer vrouwelijke leerkrachten Landelijk op pabo’s Verhouding man-"

Verwante presentaties


Ads door Google