De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Eco school. I nhoud Water Stroom Afval Co2 Hout water Wij drinken water dat water word gezuiverd dat kost energie. Mensen vervuilen ook water met vloeibaar.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Eco school. I nhoud Water Stroom Afval Co2 Hout water Wij drinken water dat water word gezuiverd dat kost energie. Mensen vervuilen ook water met vloeibaar."— Transcript van de presentatie:

1 eco school

2 I nhoud Water Stroom Afval Co2 Hout

3 water Wij drinken water dat water word gezuiverd dat kost energie. Mensen vervuilen ook water met vloeibaar en wast afval dat is slecht voor het milieu. Dus wees zuinig met water en maak het niet vuil dat is betervoor het milieu.

4 Foto's water

5 stroom Mensen gebruiken heel veel stroom om bijvoorbeeld water te zuiveren,te spelen te, wassen en voor veel ander dingen. Stroom word op gewekt door wind/water/stoom dynamo's of kerncentrales. Stoom en kern elektriciteit is slecht voor het milieu dus vees er zuinig mee.

6 Foto’s stroom

7 afval Mensen produceren een hoop afval veel daar van kunnen we recyclen zoo als: glas papier,groente fruit en tuin afval,metaal enz. Het anderen afval genaamd rest afval dat word verbrand. Dat is slecht voor het milieu. Dus zorg dat je niet zoo veel afval produceert.

8 Afval opruimen foto`s

9 Co2 Door verbranding komt er rook in de luchtte. Die bevat co2 Co2 is een gas dat de aarde opwarmt. Door die opwarming smelt het ijs op de poolkappen.Daardor stijg het zeewaterpeil.

10

11 Foto's CO2

12 Hout Wij gebruiken voor veel dingen hout dat houd komt van bomen. Die bomen staan bijvoorbeeld in het oerwoud als we die kappen worden dieren bedreigt. Als we te weel bomen kapen is er dalijk geen zuurstof meer en zullen we stikken. Dus je moet zuinig zijn met hout.

13 Foto's hout

14 einde


Download ppt "Eco school. I nhoud Water Stroom Afval Co2 Hout water Wij drinken water dat water word gezuiverd dat kost energie. Mensen vervuilen ook water met vloeibaar."

Verwante presentaties


Ads door Google