De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

SFEERIMPRESSIE TRAININGEN Wij geloven dat het echt anders kan! Wij, Mariel Koopmans en Jan Wijnand Hoek, oprichters van TrainingenLean.nl, werken dagelijks.

Verwante presentaties


Presentatie over: "SFEERIMPRESSIE TRAININGEN Wij geloven dat het echt anders kan! Wij, Mariel Koopmans en Jan Wijnand Hoek, oprichters van TrainingenLean.nl, werken dagelijks."— Transcript van de presentatie:

1 SFEERIMPRESSIE TRAININGEN Wij geloven dat het echt anders kan! Wij, Mariel Koopmans en Jan Wijnand Hoek, oprichters van TrainingenLean.nl, werken dagelijks met ontzettend veel plezier aan het uitdragen van het Lean gedachtegoed. Onze uitgangspunten: Klanten verdienen het beste te krijgen! Medewerkers hebben het recht succesvol te kunnen zijn in hun werk! Vertrouwen geven en verantwoordelijkheid nemen is altijd het beste! Wij leveren graag een bijdrage aan elk initiatief waarbij Lean wordt gebruikt om verbeteringen door te voeren en de bureaucratie te verminderen. Dit doen we onder andere via het geven van trainingen en het begeleiden van trajecten.

2 Visueel management tijdens de training

3 Een casus op zoek naar oorzaken

4 Waardestroomanalyse

5 Hoe creëer je flow in het proces?

6 Training direct toepassen in eigen praktijk

7 Workshop met een team

8 Een trainingsdag

9 Interesse in een training of workshop? Neem contact met ons op! info@trainingenlean.nl


Download ppt "SFEERIMPRESSIE TRAININGEN Wij geloven dat het echt anders kan! Wij, Mariel Koopmans en Jan Wijnand Hoek, oprichters van TrainingenLean.nl, werken dagelijks."

Verwante presentaties


Ads door Google