De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Welkom bij Fitnesscentre Fysiek. Het beste fitnesscentrum van Leiden en omstreken.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Welkom bij Fitnesscentre Fysiek. Het beste fitnesscentrum van Leiden en omstreken."— Transcript van de presentatie:

1

2 Welkom bij Fitnesscentre Fysiek. Het beste fitnesscentrum van Leiden en omstreken

3

4 Even voorstellen: Fitnesscentre Fysiek heeft haar deuren geopend voor alle sportliefhebbers in 1998. Toen wij begonnen waren wij de allergrootste Hammer Strength school ter wereld en zelfs Gary Jones, de oprichter van Hammer Strength, kwam helemaal vanuit de USA om onze club te bewonderen. Naast een zeer uitgebreide collectie Hammer Strength apparatuur, bieden wij tegenwoordig ook andere fitnessmerken aan zoals: Technogym, Panatta, Life Fitness, Nautilus en Precor.

5

6 Uiteraard zijn wij het cardio- apparatuur niet vergeten, zo bieden wij Concept Rowers,

7 Crosstrainers, Loopbanden, Steppers, Summit Trainers, Fietsen, Ligfietsen en Stairclimbing aan.

8 Ook kunnen onze klanten gebruik maken van onze Virtual Spinning lessen, onze Powerplate en de ROM Machine!

9 Door het enorme aanbod van verschillende topmerken fitness- apparatuur hoeft u bij ons nooit op uw beurt te wachten!

10 Meten is Weten! Daarom kunt u bij ons ook een bodyscan laten maken voor slechts € 3.50

11 Heeft u een persoonlijke doelstelling die u graag wilt bereiken? Ook daar helpen wij u graag bij. Wij maken voor € 5,00 een persoonlijk bewegingsprogramma speciaal voor u op maat.

12 Ook voor een persoonlijk voedingsadvies kunt u bij ons terecht. Voor € 20,00 kunnen wij aan de hand van uw opgegeven eetpatroon, een nieuw voedingsplan samenstellen, waardoor uw doelen bereikbaar worden!

13 Wilt u “one on one” begeleiding dan kunt u ook voor Personal Training kiezen. Wij begeleiden u tijdens het gehele proces om uw doelstelling te bereiken. Voor meer informatie kunt u terecht bij de receptie.

14 Na de workout even lekker in de sauna of de zonnebank? Ook deze faciliteiten bieden wij u bij Fysiek!

15 Ook voor al uw voedingssupplementen kunt u bij ons prima terecht. Naast een gedegen advies, kunnen wij ook desgewenst al uw supplementen bestellen indien zij even niet voorradig zijn.

16 Tevens bieden wij diverse producten uit eigen keuken. Zeer gezond, vers en uiteraard zeer smakelijk. Deze producten bevatten o.a. veel hoogwaardige proteine, fine oats en fruit.

17 Voorbeelden van deze producten zijn bijv. onze Proteine muffin, Fysiek reep, Proteine brownie, Fysiek bonkies, Proteine wafels en Biefstuk ballen uit de oven

18 Kortom, wij bieden u een totaal Fitnesscentrum. Omdat we samen een gemeenschappelijk doel hebben en dat is: Samen gezellig, fijn, gezond en sportief bezig zijn met ons lichaam! De kosten? Voor € 21,95 kunt u al onbeperkt sporten en deze maand hebben wij ook nog eens een leuke aktie voor nieuwe leden. Dus graag tot ziens in het tot tweemaal toe, als beste verkozen fitnesscentrum Van Leiden en Omstreken.


Download ppt "Welkom bij Fitnesscentre Fysiek. Het beste fitnesscentrum van Leiden en omstreken."

Verwante presentaties


Ads door Google