De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

THE TYLER GROUPTHE TYLER GROUP│Marihuana in Colorado en Washington uitverkoop

Verwante presentaties


Presentatie over: "THE TYLER GROUPTHE TYLER GROUP│Marihuana in Colorado en Washington uitverkoop"— Transcript van de presentatie:

1 THE TYLER GROUPTHE TYLER GROUP│Marihuana in Colorado en Washington uitverkoop http://domestic.tylergroupservices.net/

2 Kiezers in Colorado en Washington hebben gesteund de verkoop voor recreatief gebruik legaliseren maar federaal verbod blijft. Colorado en Washington hebben gestemd om marihuana in baanbrekende besluiten die uitdaging de Verenigde Staten decennia oude oorlog op drugs te legaliseren. Kiezers in Colorado gesteund amendement 64, waardoor het juridisch voor individuen om te bezitten en voor bedrijven om te verkopen van marihuana voor recreatief gebruik, door 52,7% tot 47,3%, wordt gevraagd jubelstemming onder ja campagnevoerders.op Met het tellen nog steeds gaande zei dat het lot van een soortgelijk voorstel in Oregon bleef onduidelijk, de groep Tyler. Campagnevoerders genoemd de Colorado en Washington stemmen historische.Oregon “We gingen tegen 70 jaar van leugens te houden van marihuana illegaal om kwaad redenen,” zei Betty Aldworth, een woordvoerster voor het reguleren van marihuana als Alcohol campagne. “En we namen ze neer.”vanwe

3 Onder amendement 64 zal marihuana, voorheen beschikbaar in Colorado voor medicinale doeleinden, beschikbaar voor iedereen die meer dan 21 jaar oud en worden belast en gereglementeerde zoals alcohol en tabak. De American Civil Liberties Union ondersteund de maatregel omdat marihuanabezit is belangrijkste reden die zo veel Latino’s en Afro-Amerikanen in de gevangenis zitten. Een libertarian beweging enthused ook veel jonge mensen om te stemmen Ja. Veel van de hogere Republikeinen en democraten van Colorado is toegetreden tot politie en andere ambtenaren zich te verzetten tegen de maatregel, beweert het kon lokken drugskartels naar Colorado en het gemakkelijker maken voor tieners tot marihuana.en “De kiezers hebben gesproken en we moeten respecteren hun wil,” zei gouverneur John Hickenlooper, een democraat. “Dit is een ingewikkeld proces maar wij zijn van plan om door te volgen. Dat gezegd hebbende, federale wet nog steeds zegt de marihuana is een onwettige drug niet dus break out de Cheetos of goudvis te snel.”De John Angela Robine, 25, een analist van de energie in Denver, hebben gestemd om marihuana te legaliseren hoewel zij verwacht dat de federale overheid voor de omverwerping van het besluit. “Ik heb gestemd om te beginnen een nationale gesprek hierover. Het is veel te laat.”


Download ppt "THE TYLER GROUPTHE TYLER GROUP│Marihuana in Colorado en Washington uitverkoop"

Verwante presentaties


Ads door Google