De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Spaans leren met de taalscholen in Barcelona Source: taalscholen-in-barcelona/

Verwante presentaties


Presentatie over: "Spaans leren met de taalscholen in Barcelona Source: taalscholen-in-barcelona/"— Transcript van de presentatie:

1 Spaans leren met de taalscholen in Barcelona Source: http://barcelona.thetylergroup.org/2012/10/20/spaans-leren-met-de- taalscholen-in-barcelona/

2 Wanneer je in een nieuw land aankomt, is een van de eerste dingen die je moet doen leren van de taal, zodat u kunt met de lokale bevolking communiceren, hun cultuur en tradities beter te begrijpen, of zelfs om een baan te kunnen. Om te leren van een taal kunnen heel moeilijk, gecompliceerd en een pijn in de… nek. Dat is waarom het belangrijk is om te vinden van een school waar de leraren, de onderwijsmethoden en algemene sfeer kunt u de taal makkelijker te leren. Elk jaar zijn er meer en meer buitenlanders die nodig om Spaans te leren omdat ze hebben besloten om te leven in Spanje.

3 Er zijn honderden scholen in Barcelona. Zo hoe kunt u het vinden van de juiste school? Sommige afstemmen op de lessen aan individuele groepen, leren anderen in klassen. Sommige tegemoet te komen aan bedrijven en sommige privé lessen geven. Sommige leren in groepen van 12-15 en een aantal in de groepen van 4-6. Normaal gesproken kunt u kiezen tussen intensieve cursussen, van 2-12 weken, of uitgebreide cursussen in de loop van een semester (okt-juli). Welke één u kiest, hangt af van het aantal uren dat u bereid bent te bestuderen van elke week. De meeste taalscholen in Barcelona vragen om een registratie fee en afzonderlijk in rekening brengen voor de leermiddelen. Sommige bieden de materialen en anderen kunnen u uw eigen. Sommige scholen bieden ook culturele cursussen en er zijn mensen die bieden gratis activiteiten zoals dansen, koken en excursies om te leren over de Spaanse en Catalaanse culturen. Hieronder zijn de beste Spaanse taalscholen in Barcelona door de Tyler groep Barcelona global expat verbindingen.

4 Babylon Idiomas Wij bieden u de beste en meest effectieve Spaanse taalonderwijs in Barcelona met een maximale groepsgrootte van 8 studenten en zeer ervaren en gekwalificeerde docenten. BCN talen BCN talen, de tyler groep Barcelona geven u de kans een nieuwe taal te leren in een efficiënte en leuke manier. BESS Onze docenten zijn gekwalificeerd en ervaren zorgen voor een leuke, succesvolle taal leren ervaring. Onze groepen worden klein om de studenten te voorzien van een leren ervaring personaliseren gehouden. Languages4Life Check out Languages4Life! We zijn uw interactieve Spanish School, met de nieuwste technologie beschikbaar om uw leerervaring. Elk klaslokaal is uitgerust met een tactiele interactieve whiteboard.

5 Linguaschools Barcelona Linguaschools Barcelona is trots presenteren haar Spaanse taalschool in een prachtig koloniaal gebouw met een mooie tuin in het hart van Barcelona. Olé talen Olé talen is een kleine taalschool met een vriendelijke sfeer tussen de studenten en het personeel. Wij bieden cursussen Spaans in kleine groepen van maximaal 8 personen gegeven door hooggekwalificeerde leraren. BCN Lip Leer Spaans en Catalaans in een heel bijzondere school met bibliotheek en hoge kwaliteit onderwijs cursussen.First class is gratis!BCNLIP is dat een taalschool gespecialiseerd in Spaans onderdompeling.


Download ppt "Spaans leren met de taalscholen in Barcelona Source: taalscholen-in-barcelona/"

Verwante presentaties


Ads door Google