De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Stappenplan Toegang tot eBook Pack via activeringscodes.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Stappenplan Toegang tot eBook Pack via activeringscodes."— Transcript van de presentatie:

1 Stappenplan Toegang tot eBook Pack via activeringscodes

2 Stap 1/12 Je hebt van je docent een activeringscode voor eBook Pack gekregen: MB13-0000-0000-0000-0000 Vak:rekenen Licentie: eBookPack Leerjaar/niveau: 1 vmbo-bk ISBN/EAN: 978-90-345-8002-3 Geldig vanaf: 1 augustus 2013 Geldig tot: 1 augustus 2014

3 Stap 2/12 Ga naar www.epack.malmberg.nl.

4 Stap 3/12 Klik op Direct inloggen.

5 Stap 4/12 Log in met je Entree-account. Heb je nog geen Entree-account? Als je nog geen Entree-account hebt, moet je die eerst aanmaken. Klik daarvoor op Entree-account aanmaken.

6 Stap 5/12 Je komt nu terecht bij Mijn licenties:

7 Stap 6/12 Vul je activeringscode in en klik op Activeringscode inwisselen.

8 Stap 7/12 De eBookPack licentie is nu toegevoegd aan je licenties. Klik op de eBookPack licentie.

9 Stap 8/12 Op het scherm waar je nu terecht komt moet je een account (gebruikersnaam en wachtwoord) voor apps van Malmberg aanmaken. Dit scherm krijg je alleen te zien de eerste maal als je een eBook Pack boek activeert. Bij alle volgende boeken wordt dit scherm overgeslagen. Tip: gebruik hier dezelfde gebruikersnaam en wachtwoord als bij je Entree-account (zie stap 4). Dan hoef je maar één gebruikersnaam en wachtwoord te onthouden!

10 Stap 9/12 Download eBook Pack op je tablet (via de App Store met je iTunes gegevens).

11 Stap 10/12 Open de app van het eBook Pack op je tablet.

12 Stap 11/12 Open de app van het eBook Pack en log in met je gebruikersnaam en wachtwoord voor de apps die je bij stap 8 hebt aangemaakt.

13 Stap 12/12 Je ziet de boeken die je geactiveerd hebt klaarstaan in de bibliotheek van het eBook Pack! Door op de knop downloaden te klikken wordt het boek op je tablet gedownload en kun je met je boek gaan werken.

14 Een volgende keer inloggen op eBookPack: Als je een volgende keer wilt inloggen op eBook Pack kun je rechtstreeks naar de app op je tablet gaan. Het is niet nodig om opnieuw in te loggen. De boeken die je eerder hebt gedownload hebt blijven op je tablet staan. Indien je bij de instellingen toch bent uitgelogd kun je opnieuw inloggen met je gebruikersnaam en wachtwoord die je hebt aangemaakt bij stap 8. De boeken moet je dan wel opnieuw downloaden.

15 Vragen? Heb je vragen over dit stappenplan? Vraag je docent om hulp.

16


Download ppt "Stappenplan Toegang tot eBook Pack via activeringscodes."

Verwante presentaties


Ads door Google