De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Tattooshop in Enschede. Een tattooshop vinden en het juiste ontwerp laten maken  hoe pak je dat het beste aan?  -stap 1: Waar op je lichaam wil je de.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Tattooshop in Enschede. Een tattooshop vinden en het juiste ontwerp laten maken  hoe pak je dat het beste aan?  -stap 1: Waar op je lichaam wil je de."— Transcript van de presentatie:

1 Tattooshop in Enschede

2 Een tattooshop vinden en het juiste ontwerp laten maken  hoe pak je dat het beste aan?  -stap 1: Waar op je lichaam wil je de tattoo hebben? (bijvoorbeeld: onderrug, schouderblad, enkel, dij, been, zij, heup, bil, nek, pols, onderarm, bovenarm...)  -stap 2: Wat moet de tattoo betekenen? (een mijlpaal in je leven, geboorte, overlijden, vrijheid, verdriet, overwinning....)  -stap 3: Welke elementen wil je in de tattoo verwerkt hebben? ga bijvoorbeeld op www.deviantart.com kijken voor inspiratie, verzamel voorbeelden van tattoos en ontwerpen die je mooi vindt die je aan de tattooshop kunt laten zien of aan degene die je tattoo gaat ontwerpen.  -stap 4: Zoek iemand wie je gedachten op papier kan zetten, dus iemand wie goed tattoos kan ontwerpen. Dat kan een tekenaaar zijn, maar ook de tattooeerder in de tattooshop bijvoobeeld. Maar vergeet niet dat niet alle tattooeerders ook kunnen/willen ontwerpen, sommige kunnen het niet, dus moet je zelf met een ontwerp komen, andere doen het tegen betaling en informeer dan goed of je dan een afgewerkt ontwerp krijgt, of alleen de "outlines". Ik weet bijvoorbeeld dat sommige tattooshops in enschede liever geen ontwerpen helemaal afwerken omdat het teveel tijd in beslag neemt, ze zullen dan wel een ontwerp maken maar niet helemaal inschaduwen of kleuren, ze maken dan een schets voor het algemene idee. Het beste is als je een tekenaar kunt vinden die alleen ontwerpen maakt voor tattoos, die kunnen er tijd en aandacht aan besteden.tattooshops in enschede  -stap 5: Als het goed is heb je na aanleiding van bovenstaande stappen dan een passend ontwerp die aan je wensen voldoet, en goed bij je past. De eerste stap is dan gezet, want een mooi ontwerp is al de halve werk. Nu moet je op zoek naar goede tattooshop : kijk op internet naar beoordelingen en ervaringen met verschillende tattooshops, bijvoorbeeld " tattooshop enschede" dan kom je vanzelf wel verschillende verhalen, foto's en voorbeelden tegen waar je naar kunt kijken.tattooshop enschede

3 Nazorg en tips uit tattooshop in enschede  Hier heb je aantal instructies en tips over de nazorg van de vers gezette tattoo, maar ook tips over wat je het beste kunt doen voordat je het laat zetten om de genezing te helpen, deze worden toegepast in meerdere tattooshops in enschede:tattooshops in enschede  - Eet goed voordat je de tattoo laat zetten, met goed bedoel ik een hratige maaltijd zodat je genoeg energie hebt op de dag zelf. - Zorg ervoor dat je de dag voordat je naar de tattooshop gaat en dag zelf geen alcohol hebt gedronken omdat het je bloed verdunt. Dat geldt ook voor Drugs.  - Wees goed uitgerust (8 tot 10 uur slaap op z'n minst)  - Als de tattoo vers is gezet is het heel belangrijk om deze goed gte verzorgen zodat het goed en snel geneest, ten eerste laat de folie op de tattoo 2 uur lang zitten, haal het er niet eerder vanaf, en laat het ook niet te lang zitten.  -Als de folie er vanaf is, was eerst je handen met desinfecterende zeep, maak je tattoo goed schoon met laauw warm water, dep het droog met een schone handdoek (niet met papier ivm pluisjes die ontstekingen kunnen veroorzaken), smeer de tattoo in met een dun laagje Bepanthen or uierzalf.  -Smeer de tattoo 2 tot 3 weken lang regelmatig in (vooral niet te dik, je huid moet nog wel kunnen ademen, en vermijd Vaseline omdat het te dik is en de tattoo als gevolg 'laat stikken'). Zorg ervoor dat je de tattoo de eerste week 3 tot 5 keer per dag dun insmeert zodat deze niet uitdroogt.  - De kans is groot dat je korsten gaat krijgen op je tattoom vooral bij grotere stukken, mocht dat voorkomen ga er niet aan pulken, laat de korsten zitten want die zullen er vanzelf af vallen. als je deze gaat krabben dan krijg je lichte stukken in de tattoo waardoor deze bijgewerkt moet worden. Krabben kan ook voor ontstekingen zorgen omdat mensen vaak baterien onder de nagels hebben zitten.  -Komende 3 weken mag de tattoo niet in aanraking komen met zeep tijdens het douchen (mag wel gewoon nat worden, maar niet te lang en niet te warm). Je mag dan ook niet zwemmen, niet zonnebaden en geen strake kleding dragen over de getatooeerde stuk.

4  Dit zijn uiteraard maar slechts richtlijnen die ik van verschillende tattooshops uit enschede heb meegkregen, het is niet zo erg als je er een beetje van afwijk want iedereeen geneest natuurlijk anders. Ik heb zelfs meegemaakt dat iemand al binnen een paar dagen volledig was genezen, terwijl de ander na 3 weken nog steeds korsten heeft. Iedereen is anders, maar dit zijn wel de beste richtlijnen die je kunt volgen voor een optimale genezing en een mooie tattoo.


Download ppt "Tattooshop in Enschede. Een tattooshop vinden en het juiste ontwerp laten maken  hoe pak je dat het beste aan?  -stap 1: Waar op je lichaam wil je de."

Verwante presentaties


Ads door Google