De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Detachering Interim Management Werving & Selectie.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Detachering Interim Management Werving & Selectie."— Transcript van de presentatie:

1 Detachering Interim Management Werving & Selectie

2 Wie zijn we?  Amedes is een bureau gespecialiseerd in Detachering, Interim Management en Werving en Selectie voor de verzekeringssector.  Detachering? Als specialist leven of niet-leven (BOAR) word je ingezet in diverse operationele processen en activiteiten in de verzekeringswereld. Maw je werkt vast in dienst voor Amedes maar vervult opdrachten ter plaatse bij een opdrachtgever.  Jouw inzet helpt onze klanten bij de ontwikkeling en introductie van nieuwe producten, door te voeren wetswijzigingen of het oplossen van tijdelijke capaciteitsproblemen. Hierdoor vervul je steeds wisselende opdrachten bij dezelfde of verschillende klanten.

3 De waarden van Amedes  Kracht De basisfilosofie van Amedes wordt het best omschreven als handelen uit eigen kracht. Initiatief nemen is de boodschap. Er heerst een hands-on mentaliteit bij Amedes, waarbij jouw belang als medewerker altijd voorop staat. Dit resulteert in een sfeer waar succes uitstraalt van onze medewerkers naar klanten maar ook naar collega’s, vrienden en familie.  Human Bij Amedes staat de medewerker centraal. Amedes werkt voor en door mensen. Het menselijke aspect en het respect in de samenwerking met klanten en eigen medewerkers is voor Amedes dan ook van het grootste belang. Het sterk betrekken van mensen bij de organisatie is één van onze drijfveren. Amedes streeft naar een klimaat, waarbinnen medewerkers onder gunstige arbeidsvoorwaarden in alle vrijheid eigen verantwoordelijkheid nemen.. Het menselijk meevoelen, wordt mede bevestigd door de kleinschalige sponsoring van sociale projecten en goede doelen.

4 De 3 P’s van Amedes  Plezier Er moet gelachen worden, er moet leven zijn in de brouwerij. Werken moet vooral leuk zijn. Als onze medewerker plezier heeft in zijn/haar werk bereiken we samen het meest, en straalt dat succes ook af op onze klanten. Dat plezier is niet alleen zakelijk. Daarom willen we graag af en toe samen een hapje eten, of wat leuks gaan doen.  Passie Plezier in het werk gaat hand in hand met oprechte belangstelling voor de branche en voor onze klanten. De mensen van Amedes zijn geboeid door het werk waar ze mee bezig zijn. De passie vormt een waarborg voor succes en klantentevredenheid.  Prestige Goed werk afleveren en daarbij gepaste trots voelen, is kenmerkend voor elke Amedes werknemer door zijn positief sterke uitstraling naar klanten, maar ook naar collega's, vrienden en familie. Prestige is onze drive. Het geeft energie en leidt tot nieuwe successen.

5 Word lid van ons team! Wat zoeken wij ? Vanuit de markt neemt de vraag naar flexibele arbeid toe. Met detachering voldoen we aan die groeiende behoefte. Om onze groeiambitie waar te maken richten wij ons op laatstejaars- studenten Bachelor Financie- en verzekeringswezen. Hierdoor willen we ons personeelsbestand aanvullen met junior medewerkers die gedetacheerd worden als consultant verzekeringsspecialist. Als je wordt geselecteerd door ons HR departement krijg je vanaf de aanvang van je job een bediendencontract van onbepaalde duur met een proefperiode van 6 maanden aangeboden.

6 Waarom kiezen voor Amedes? Welke zijn de voordelen van het werken bij Amedes  We zijn een kmo met een horizontale structuur en een open mentaliteit. Je maakt deel uit van een gezellige club met allemaal collega’s die dezelfde professionele interesses hebben;  Onze waarden plezier, passie en prestige worden hoog in het vaandel gedragen;  Je krijgt de kans om de sector te leren kennen en een eerste werkervaring op te doen;  Je krijgt onmiddellijk een vast bediendencontract;  Je gaat voor een vaste job met de nodige afwisseling  Je kan genieten van permanente vorming, zowel op verzekeringstechnisch gebied als op vaardigheden;

7 Word lid van ons team! Wie zoeken wij ?  Draag je onze basiswaarden Plezier, Prestige & Passie hoog in het vaandel?  Wens je je kennis en ervaring verder te ontplooien?  Spreekt de combinatie : vaste job en wisselende werkomgeving je aan?  Heb je affiniteit met beheersmatige en administratieve taken?  Zie je niet op tegen reizen? Jouw Profiel  Laatstejaars graduaat financiën- verzekeringswezen;  Ervaring met PC en computertoepassingen is een must;  Zeer goede kennis Nederlands en goede kennis Frans;  Houden van afwisseling en gericht op persoonlijke groei;  Mobiliteit lijkt je vanzelfsprekend;  Zin voor initiatief, dynamiek;  Communicatieve vaardigheden;  Willen meebouwen aan de groei van ons bedrijf;

8 Schrijf je nu in! Jobcafé Amedes Graag nodigen wij jou uit op onze onthaaldag Op 26 Mei! Wie weet start jij binnenkort in een boeiende job!?!

9 Dan zien we je graag op 26 mei! Het Amedes-team Ben jij ons ontbrekende puzzelstuk?


Download ppt "Detachering Interim Management Werving & Selectie."

Verwante presentaties


Ads door Google